neljapäev, märts 06, 2008

Ideaalne modell 4

Imekena vene näitlejatar. Esimest korda proovisime temast vormi võtta suve. Aga meie üolnud korralikku konsultatsiooni saanud ja ei osanud seda tagantjärele vaadates üldse. Oli äärmiselt kuum ilm ja tütarlaps minestas. Ja nuttis, et miks ta on ometi nii nõrk -- see oli südantlõhestav. Sellest hoolimata tuli ta järgmisel päeval tagasi. Siis, tundus meile, saime me asjaga hästi hakkama. Vähe teadsime. Kõigele lisaks magas R kipsvormil ühe peo lõppstaadiumis otsas ja T tõstis selle eest ära vanni. Ja kõige tipuks kasutasime me ehituskipsi, sest keegi ei olnud öelnud, et see on liiga vilets, imab endasse niiskust ja muutub pudedaks. Liiga õhuke oli see algusest saadik. Ja J (näitlejanna) kannatab klaustrofoobia all ning sai viimane kord paanikahoo, tegi suu lahti ja kips valgus talle suhu. Ta vandus, et see on üks ta elu hirmsamaid kogemusi -- nagu elusalt maetud.
Täna tuli J enne õhtust etendust ja proovi uuesti. Ja kuna näitlemine on suures osas enesevalitsemine ning oma reaktsioonide kontrollimine, sai J oma vahepeal tekkinud algavast paanikahoost üle ning kõik läks hästi.
Lisaks saime teada, milliseid ootamatuid keemilisi reaktsioone võivad anda plast koos sünteetiliste materjalidega ning sprei erinevatel kangastel.
Vahepeal käisin pervertide laudkonna kokkutulekul sealsamas lähedal, aga mitte ühtegi ei tulnud kohale. Pärast rohkem kui tundi aega ootamist otsustasin baaridaami käest asja kohta küsida -- selgus, et ürituse korraldaja helistab sinna iga kord ette, aga täna ta oli öelnud, et vist keegi ei jõua. Kohutav pettumus.

Kommentaare ei ole: