neljapäev, juuni 22, 2006

Aurora:
Ja üldiselt on mul kiusatus võtta oma rühmitusse lisaks reaalteadlasele veel autentne nõid. Nagu Ekvadori jalgpallimeeskond. Ülesanne: ebavajalikele ja nuhtluseks kaelas olevatele inimestele needuse peale panemine. Halbadele inimestele, ühesõnaga. Ei pea osalema kunstiprojektides. Aga toetaks tegevust.
Tasu: kokkuleppel. Arvatavasti mitte rahas. Tükike hinge, pool liitrit verd iga kolme kuu tagant.... Grimm pidulikuks puhuks nagu sabat või nii. Fotod, sisekujundusalased nõuanded, tasuta konsultatsioonid füüsikas, keemias, (molekulaar)bioloogias, farmakoloogias, ajaloos ja kunstis. Pressiteadete koostamine. Mulle tundub, et ma teen pakkumise, millest ei saa keelduda. Lisaks võin assisteerida nõidumisel.
Palun seiklejatel mitte ühendust võtta. Ainult tõsiste kavatsustega.

6 kommentaari:

Y galerii ütles ...

Väga negativistlik, närune ja vastik ülesanne antud nõiale. Värk muidugi tobedus aga on muidugi lolle inimesi, kes sellist jama usuvad.

Aurora ütles ...

Niina:
Seekord olen Kiisiga nõus - milleks kunstlikult halba juurde tekitada. Oled ikka kindel, et suudad needuse panemist enda südamele võtta, Aurora? Või kellegi ebavajalikuks tembeldamist? Küll aga omalt poolt, kui keegi mõne koletise näiteks kaunitariks nõiub vm toredat, võin vabalt heale nõiale lõigata mulleti :)

Aurora ütles ...

Aurora:
Eesmärk pühitseb abinõu.
Machiavelli
Niina, mõtle järele, mida need 3 sõna TEGELIKULT tähendavad.
pühitseb- teeb pühaks, sakraliseerib.

Aurora ütles ...

Niina:
Nooh, ja eesmärk mida tähendab? Kellelegi sitakeeramist? Kuna lõtt ei meeldi? Või?

Aurora ütles ...

Aurora:
Ei. Asjad ei ole nii pealiskaudsed. Ja kui suur on sinu meelest tõenäosus, et siitkaudu kontakteerub tõeliselt võimekas nõid?
Ja kas sa arvad, et CIA või KGB ei kasutanud selliste tegelaste abi? Ja kas nende probleem oli ka selles, et kellegi nägu ei meeldinud? Ma arvan, et Castro NÄO vastu polnud kellelgi midagi. Ja elab ta ka siiamaani, kõigist nõidumis-ja mürgitamiskatsetest hoolimata.
Lihtsalt, andsin teada.

Y galerii ütles ...

CIA ja KGB. Väga negatiivsed nähtused, mis on peesse keeranud miljonite inimeste elusid. Ei maksa neist küll eeskuju võtta.
Oma elukogemus ütleb -- Jeesusel oli ikkagi õigus.
Kättemaks on jama.
Armastage oma vaenlast (kuigi kritiseerida võib, sest ka Jeesus oli kõva kriitik).
Kes mõõga tõmbab see mõõga läbi sureb.

Lihtne ja selge. Kurjust ja viha on niikuinii palju.