laupäev, juuli 31, 2010

Pärast draamat (autentsed märkmed )

Koopia eilsest meilist:

Täna ütles BREM J-le, et nad on Eesti Energiale maksma hakanud. Lisaks on majas Elisa mobiilimast, mis ka tõsise jama puhul ehk lükkaks elektri äravõtmist edasigi.

Eile tegin mina oma plastikskulptuure, mask peas ja kui tööruumis üksi olin, nutsin vist kokku tund aega. E korraldas punase saali värvimist mustaks oma tudengite blackboxi jaoks ja oli öelnud, et tema oma plaanidesse muutusi ei tee ega kavatse selle asja peale isegi mõelda. Üks noor graafik soovitas BREMil aknad sisse lüüa -- armas uue põlvkonna tänava-aktivism. Ei ole nõukogude ajal üles kasvanud inimene, kes on ette suure ebaõiglusega leppinud, kui vastamisi on kaks suurt jõudu. Mitte et tänavale minemisest, meedia alarmeerimisest või sellestsamast väljapakutud BREMi peakontori ründamisest oleks vähimatki kasu. Meedia on hea, et endale promo teha ja oma seisukohti levitada, aga tõsise jama puhul pole temast erilist kasu. T T ülbus ja kohutav maine ei ületa enam ammu uudiskünnist. See on umbes sama kasuteguriga asi, kui järjekordne Savisaare korruptsiooni paljastav artikkel Eesti Ekspressis.
Lisaks soovitas seesama noor graafik Kultuuritehase listis kutsuda 45-minutilise ajalimiidiga kriisikoosolekule ka kõigi ümbruskonna ettevõtete esindajad. E omakorda arvas, et proledest naabrite kaasamisel pole mõtet ning et tuleks arutada evakuatsiooniplaani. Dokumentalist Õ soovis seda evakuatsiooni jäädvustada ja küsis kellaaega ja kohta....
Sellised meeleolud siis siin kuni täna hommikuni.

Kommentaare ei ole: