esmaspäev, detsember 14, 2009

Kirjad koju (New York-Miami-Georgia-New York)

Kõik nimed on tsenseeritud. Natuke olen toimetanud.

I
26. november, isale


Onnelikult kohal. Vasinud.
Katsume yleval olla nii kaua kui voimalik, et uue rytmiga kohanduda.
Homme on siin Thanksgiving, teeme uhke ohtusoogi omavahel. Voin sulle hiljem raporteerida, kes mida tegi.
Tuttavas kohas, jalle. Jill on oma perekonna juures, yks vaiksetest koertest jai suvel auto alla, asemel on teine.
Siin on M****, iirlannast filmirezhissoor,kes on Eestis ka käinud.
28. asume rendiautoga Miami poole teele.
S*****

Hommik New Yorgis.
Osad laksid Manhattanile, mina ei viitsinud. 10 kraadi on. Pilvine. Nad laksid mingit tanupyhaparaadi vaatama ja jalutama. Motlen, magan veel. See korter on vist enamuse ajast rahvast tais, lisaks iirlannast filmitegijale M****le, kes on Eestis N** G**** videofestivalil kainud ja meile on siin veel hiinlannast kunstimanager V***, kes lendas kodumaalt siia Jillile appi Miami kunstimessil aitama.
Ma just raakisin V***le sinu suhtest hiina koogiga.
Nii et jah, tana on Thanksgiving. Rohkem polegi kirjutada midagi.
S*****


28. november, K-le

Tere,
tana on olnud rahulik paev, kaisime mitmekesi Brooklynis jalutamas. Kaisime M**ga shoppamas, selles kaltsuka, kust sa oma jaki ja CK kleidi said ja Conways. Sulle on kingitus.
Nyyd tulin yksinda linna peale. Kaisin MoMas, sest iiri filmirezhissooril on tasuta kunstnikukaart, millega saab seal kaia. Kahjuks oli samal ajal yleyldine ilma piletita paev, nii et muuseumi kuuel korrusel oli nii tohutult inimesi nagu Times Squarel voi metroos tipptunnil. Vaatasin klassikuid ja uut disaini. Tahtsin ka legendaarsele Eesti Maja reedeohtule minna, aga see on, tuleb valja, Thanksgivingu tottu kinni. Mu ohtu plaanid on mones mottes rikutud. Eile oli Thanksgivingu dinner party ja J**** voi A*** kysis T****i kaest: Onko viski ruokajuoma?
Muud midagi. Ilm on jatkuvalt eesti parem sygis, vist yle kymne kraadi. Tuult pole. Mul on piisavalt soojad riided, nii et yksinda Manhattanil jalutada oli meeldiv. Homme ohtul soidame Miami poole.
S*****

30. november, mitmele inimesele korraga

Tere M****, V****, H*****, A*** ja I**,
Ma ei varjagi, et kirjutan teile yhe kirja. Pole aegagi eraldi, jarjekord ootab arvuti taga.
Oleme Miamis, road trip laks hasti. Olime kahes autos, oo ja paev soideti, kokku 26 tundi.
Nagime tanupyhaadalavahetuse ummikuid.
Eile oosel 2 30 joudsime kohale ja messipaika.
Elame hotellis.
Siin on palmid, paike, 30 kraadi sooja.
S*****


Samadele inimestele, pool päeva hiljem

OK, eelmise lopetamisega laks aarmiselt kiireks, ei joudnud isegi oma nime alla kirjutada.
Kaisime just oisel Miami Beachil. Ise paris ujuuma ei lainud, kuigi vesi oli soe. Kuu oli otse meie pea kohal ja selle ymber oli tumedam lai rongas. Siis ilmus kuu ymber vaike ymmargune heledam laik. Mida need mulle seninagematud ilmastikunahtused tahendavad, ei tea.
See on vaga eriline linn, mina midagi taolist nainud veel ei olnud. Soitsime yyriautoga linna, mooda ookenivaatega korrusmajadest ja vaikestest funkvilladest, palmialleedest ja rikkuse, turvalisuse ning kerge dekadentliku ylbuse atmosfaarist.
Muidu tunduvad enamus teenindajatest, kellega kokku puutud, olevat mustad voi pigem latiinod. Suur osa hispaaniakeelsed.
Messipaik --neid samaaegselt toimuvaid messe on siin mitu, mis koik kokku moodustavadki Miami Art Fairi -- see on tyhi laohoone. Esmapilgul, kui kohale olime joudnud, tundus ysna oudne. Aga ma olin vasinud ka. Mis oli oudne -- suur hulk kahtlase kvaliteediga vaikseformaadilist maali, mis on tihedalt yksteise korvale riputatud. Ilmselgelt tahavad kohalikud vaesepoolsed kunstnikud kahku yyriraha saada, lootes, et moni Miamisse pidutsema sattunud turist tema teose kaasa haarab.
Aga on ka vaarikamalt mojuvaid galeriide ekspositsioone, kuigi mitte midagi toeliselt huvitavat. Maal, graafika, joonistus.... Igav, halvemal juhul veel amatoorlik, paremal juhul korralikult teostatud ja eksponeeritud, aga mittemidagiytlev.
Usun, et saun saab silmapaistev hitt olema. Meil on fotosid ka kaasas, kas ka neid selle pudipadi hulgas eksponeerida tahab, ei tea.
Tarretisnaise teen ka.
Tana ei ole saanud palju midagi teha, homme on palju tood, mess avatakse pressile neljapaeva hommikul ja ylejaanud publikule reedel. Pyhapaeval voetakse koik maha.
Tahaks muust ka ylevaate saada, kirjutan vist K****.**-le sellest yritusest.
S*****





1. detsember, K-le

Olen messipaigas, kohe hakkan vormi kokku panema ja kaasavoetud silikooniga auke lappima.
Jatkuvalt soe, nagu eesti juuli.
Kaisin tydrukutega supermarketist tarretise keetmiseks potte ostmas, samuti elektripliiti. Olen materjalide peale kulutanud yle 100 dollari siiani, on nork lootus, et J*** maksab osagi tagasi. Ta magab praegu hotellis, teised on ehituspoes saunamaterjale otsimas. Summa, mida J*** on nous sauna eest valja kaima, on hetkel 300 dollarit. Seda ta eile T*****le ytles. Vahetult enne reisi oli see 1500, veel enne,suvel,langes korraks 100 peale. Panused nagu borsil. Aga muidu on meeleolu pigem positiivne ning ka J*** heas tujus.
S*****



2. detsember, K-le

Tana on koigil toopaev alles alanud, kell on varsti 8 ohtul. Saunamaterjal on peaagu koos, paev labi on ringi soidetud, nyyd on ohtu ja jahedam. Paevane uinak venis koigil palju pikemaks, kui kavatsetud. Mina paikan oma silikoonvormi, M***e saatsin uue markeri jargi, niikuinii laks ehituspoodi.
Messiruumis on akki meeleolu pallju asjalikumaks muutunud kui varem, kui siin H*** ja teised toomehed midagi natuke tegid ja muidu niisama joid.
Elevus on ohus, ja sagin. Inimesi on akki jube palju siin. Varvivad, ehitavad, riputavad asju seintele.

S*****

Isale

Siin gripihysteeriat pole, on kyll Tamiflu reklaame ja yhe kaubamaja juures oli silt, et seal saab gripivaktsineerimist teha. Kysisin selle kohta, motlesin, et kui palju ei maksa, voiks ara teha. Tutkit. Seda maksab kinni valitsus, eraisik osta ei saa ning peab minema arsti juurde ja votma toendi, et tootad haiglas ning puutud paljude haigete inimestega kokku voi siis on sul mingi krooniline haigus, millega seagripp voib saatuslikuks saada. Mina olen pealegi valismaalane.
Olen messipaigas, kell on kaheksa ohtul, teeme veel kaua tood. Paeval magasime.
Sagin, palju sebivaid inimesi, kes koik ehitavad, varvivad, riputavad midagi... elevus ohus. Meeleolu on kuidagi asjalikuks lainud, J*** on heas tujus ja saunamaterjale kokku ostnud, st maksnud.
S*****

A-le
Teeme messipaigas tood, kell on kaheksa ohtul. Tehakse sauna, M**** on ehituspoes, mina tegelen M** abil oma skulptuuriga.
Homme hakkan tarretist keetma.
Sain sulle kohalikust second handist Donna Karani sargi. Vaga shikk, uus, hasti tumeroheline, imekergelt, mitte vulgaarselt laikiv. Sobib su autoga ning doktorikraadiga.
S*****


3. detsember, K-le

Actionit on palju olnud, keevitusmasin, mille E*** rentis, ei tootanud yldse, mingi jama oli.
Nad soitsid tana 6 tundi mooda laenutuskohti ja poode, ei leidnud midagi. Lootusetu tundus. Siis leidis M** tanavalt keevitava latiino, kes oma perfektselt tootavat aparaati laenas.
Saun valmib, tarretise lopetasin, mure on. Siin on 25 kraadi sooja ja mul on ventilaatorite asemel 3 soojapuhurit, nagu just avastasin.
Peab midagi valja motlema.
S*****


K-le, endisele rühmitusekaaslasele

Tere K*****,
olen Miami Art Fairil,homme on avamine.
Valan uut tarretisnaist, L**** P***, endine EPL-i arvamustoimetaja oli modell, ca 135 kg. Voimas figuur.
Teised teevad A** C********i sauna. Just juhtus vaike ime: neile renditi keevitusaparaat, mis mingil pohjusel ei toiminud. Mingi jama, taiesti arusaamatu. Koik seisis selle taga, materjalide hankimisega oli just hea onn olnud. Nad veetsid 6 tundi, soites mooda kohti, kust aparaati rentida voi osta. Miski ei sobinud, nagu sein oli ees. Tundus, et jaabki ara -- homme kl 11 on pressiavamine.
Ja just siis, kui koik tundus lootusetu, leidis meie galeristi sober, kunstnik M** mingi kolumbialase tanaval keevitamast. See oli nous oma asju 150 taala eest laenama. Irooniline on, et viimane kord, olen kuulnud, kui T**** seda iirlast kohtas, pidi neil fyysiliseks kismaks minema. Ei maksa purjus peaga iirlasele oelda, et nende rahvas on luuserid ja mitte midagi, kuna neil pole isegi oma keelt.
OK, M** joudis just poest tagasi, toi piima, kuna tarretis on muidu liiga kollane.
OK, teen tood edasi. Motle meie peale, koige valmissaamine, samuti see, et naine ikka tarretub, on ysna piiri peal.
S*****

Saunaga on nyyd koik korras, valmib. Tarretisnaise valasin kah ara.
Ma ei tea, mis tast saab.


R-le, I-le

Tere,
olen Miamis ja hakkan kohe tarretist keetma.
Ei suuda kuidagi leida mahu arvutamise valemit netist, keegi teist just saatis selle mulle suvel. Et moodad kyljed yle ja saad mahu liitrites. Akki saadate uuesti selle lehekylje vihje, olen ise guugeldanud, kirjavahetused teiega yle vaadanud, ei leia.
Appi!
S*****

P.S. Siin on kl 1 paeval, mess avatakse pressile homme kl 11 hommikul. On 30 kr sooja, ma tahaks zhelatiini max palju panna, aga pole kindel, mitu liitrit see uus vorm on. On muide vaga kompaktne, arvutus ei peaks nii puusse minema , kui eelmine kord.


See oli nyyd kyll kaval. Olen mootnud, arvutanud inche sentimeetriteks ja kasutanud mingit mahuvalemit, mis eelmine kord andis tulemuseks 120 liitrit, aga oli 80.
Praegu lihtsalt teen, pannes samapalju zhelatiini vedeliku kohta kui eelmine kord (150 gr/1) ja loodan, et jagub. Kavatsen ventilaatoreid ka osta, kuna siin on 25 kraadi sooja, meeldivalt jahedavoitu siinse kliima kohta.
Teised keevitavad sauna kokku.
Homme on avamine.

S*****

P.S. M**** ei kaalu kindlasti mitte 80 kilo, vaid 100 vahemalt. Ja mul pole siin ca 130-140 kg naisest mitte taisvorm, vaid torso. See mahu arvutamine tundub jatkuvalt mystika. Mul peaks olema 90 l siin. Loodan, et klapib ja homme kl 11 ymber keerates ei oota mind halb yllatus.

P.P.S. Miami on suureparane, kui toode valmissaamisega seotud stress ning vahene uneaeg valja arvata.


Valemid sakivad. 160 asemel tuli 90 liitrit.
Zhelatiini jagus, nyyd on probleem ainult selles, kuidas see ara tarretub. Ma ei tea tegelikult, mis ajal see eelmine kovaks laks.
See vodisemine oli petlik.
Nyyd on kell 7 ja homme hommikul peaks olema kl 10 kuni 10 valmis ymber keeramiseks.
S****


Need ruumala arvutused ei klapi kuidagi.
Selle jargi tuli 160 liitrit, tegelikult laks 90.
Inimene pole valem.

Suurem probleem on, et ma olen siin skulptuurimaterjalide peale kulutanud 300 dollarit vahemalt. J***, tundub, tagasi ei maksa. Rikka inimese asi, talle ei joua kohale, et mul on raha otsas ja rohkem ei ole. Otse sellist asja, st raha kysida oleks piinlik.
Ei osanud selliste valjaminekutega arvestada. Elektripliit, hunnik potte, kilet, Pina Coladat, piima, suhkrut jne.
Kruvid.
Teip.
Mis iganes.
B**** A****i preemia on otsas, just avastasin.

S*****


Vaatasin oma kontoseisu praegu, peaks kyll raha jarel olema.
Ma ei tea, mis jama siin mu kaardi ja automaatidega on, proovin veel.
Ja skulptuurimaterjalide kohta mainiks, et kui Eestisse saabun, on mul heal juhul kaasa veel 3 ventilaatorit-soojapuhurit, sest ostsin need eile meeleheitehoos, kui tarretis ei tahtnud kovaks minna. Kas ta seda lopuks teeb, ei tea. 60 kg jaad sai kah toodud ja talle ymber massitud. 90 liiitrit vodisevat massi ning 32-33 kraadi sooja.
Pind taheneb jarjest, see pydel vedel mass, selle kiht pohjas jaab jarjest ohemaks. Millega see lopeb, ei tea, kas hakkab enne haisema voi saan enne eksponeerida kah. See vormi sees tarretis naeb nii monus valja ka sellisena, et on keset J****i galerii ekspositsioonipinda. Ootan ponevusega.
Saun valmib ka.

S*****


4. detsember, isale

Tere,
tana on esimest paeva mess avatud, pressipaev.
Palavus segab kyll, nimelt tarretisekuju valmimist.

Vahepeal oli kriitiline, kuna keevitusparaat, mille nad rentisid, ei sulatanud metalli yldse. Vist oli elektroodide viga, aga tapselt ei tuvastatud. Voi oli generaator liiga vahe voimas, ei tea. Siis, kui koik oli lootusetu ning osad olid eile kuus tundi mooda tehnikalaenutusi soitnud, juhtus ime. J****i sober M** iirlasest kunstnik, otsustas, et vaja on lihtsalt autoga ringi soita ja vaadata ringi. Leidiski mingi kolumbialase keevitamas oma hoovi peal, kes oli nous oma vaga korralikku aparaati 150 dollari eest yyrima, andes ka paki elektroode kaasa. Nyyd on koik kontrolli all. Saun on ilus.
J*** on saunamaterjale kinni maksnud, valja arvatud keevitusaparaadi rendi teine osa. Ma ise olen ka yritanud talle vihjata, et mul on oma kujuga siin taitsa suured kulutused, 300 dollarit, aga voimalik, et hetked on valed olnud. Ta on rikas ja ei saa tegelikult sisimas yldse aru, mis on rahapuudus. Pakkusin talle elektripliiti, mille olin sunnitud ostma, et akki tahab endale. ytles, et nad viskavad selle lihtsalt ara. Motlen, et sllisel juhul katsun oma neljas kohvris selle kaasa votta, 20 kg ara kasutatud zhelatiini koht on neis ju nyyd vaba. Ja ei tohi unustad 3 soojapuhurit-ventilaatorit.
Muidu saan rahaga tagasihoidlikult elades hakkama, ma loodan. Jumal onnistagu B**** A*****it.
Teile on pakk Starbucksi kohvi, joulueri. Kunagi mainisid, et huvitaks. Lisaks on Starbucksi joulu-CD. Tasuta. Kohv oli ysna kallis, nii et muid kingitusi ei tule. Enjoy. Nad olid vaga viisakad ja jahvatasid oad varskelt minu jaoks ara.
A***** sain kohalikust kaltsukast 10 dollari eest Donna Karani tumerohelise pluusi.

Nyyd sai pikalt, eile oli nii kiire tarretise ja muuga. Kahe paeva eest ja akki ka kolmandale ette. Netti siin pole enam naitusepaigas voimalik minna, staap vabade arvutitega on ara koristatud ja inimesed kasutavad oma laptope. Galeristid on end yles loonud ja yritavad midagi kellelegi maha myya voi kasulikke kontakte luua.
Taeva all tiirutavad kotkad.

S*****

213 kommentaari:

1–200/213   Uuemad ›   Uusimad»
Anonüümne ütles ...

tramadol online tramadol 50 mg vs hydrocodone - tramadol and xanax

Anonüümne ütles ...

order tramadol online overnight get high tramadol hcl 50mg - tramadol ultram for dogs

Anonüümne ütles ...

tramadol 100 treatment of tramadol addiction - tramadol 50 mg strength

Anonüümne ütles ...

buy tramadol overnight cod buy tramadol hydrochloride - tramadol hcl while breastfeeding

Anonüümne ütles ...

tramadol cheap tramadol addiction after 1 week - buy tramadol er

Anonüümne ütles ...

order tramadol online cod tramadol no high - tramadol 50mg good

Anonüümne ütles ...

generic tramadol online tramadol dosage child - buy tramadol generic ultram

Anonüümne ütles ...

ativan without prescription ativan 2.5mg side effects - ativan 50mg

Anonüümne ütles ...

buy tramadol no rx tramadol hcl 50 mg side effects - tramadol 900 mg

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online mastercard overnight buy tramadol without a script - buy prescription ultram

Anonüümne ütles ...

klonopin clonazepam klonopin 833 teva - que es la klonopin

Anonüümne ütles ...

buy tramadol uk tramadol 600mg a day - tramadol buy

Anonüümne ütles ...

buy klonopin online klonopin withdrawal tinnitus - 2mg klonopin to get high

Anonüümne ütles ...

cheap tramadol no prescription tramadol 99 free shipping - tramadol online overnight cod

Anonüümne ütles ...

where to buy ambien online ambien cr overdose death - ambien use in pregnancy

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online cod tramadol hcl tab 50mg - buy tramadol cod personal check

Anonüümne ütles ...

where to buy tramadol online tramadol make u high - tramadol 50mg with alcohol

Anonüümne ütles ...

cheap soma soma 350 mg vs flexeril - soma drug prices

Anonüümne ütles ...

generic ambien generic equivalent of ambien cr - buy generic ambien no prescription

Anonüümne ütles ...

ambien online discount pharma net ambien - ambien withdrawal crying

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online no prescription overnight buy tramadol c.o.d saturday delivery - tramadol dosage and frequency

Anonüümne ütles ...

order klonopin online who makes generic klonopin - klonopin withdrawal after only 2 weeks

Anonüümne ütles ...

can you buy tramadol online legally buy tramadol for dogs - buy tramadol online cheap

Anonüümne ütles ...

buy ambien online ambien side effects jaw - ambien buy mail order

Anonüümne ütles ...

soma online where to buy soma online - generic name for soma muscle relaxer

Anonüümne ütles ...

buy tramadol in florida where to buy tramadol - tramadol class

Anonüümne ütles ...

buy generic klonopin klonopin rebound anxiety - side effects stopping klonopin

Anonüümne ütles ...

buy tramadol cheap no prescription tramadol zoloft - buy cheap tramadol online uk

Anonüümne ütles ...

buy generic ambien online what is ambien drug classification - zolpidem tartrate generic ambien

Anonüümne ütles ...

buy ativan online no prescription buy sandoz lorazepam - ativan dosage to sleep

Anonüümne ütles ...

zolpidem online ambien drug effects - taking ambien cr xanax

Anonüümne ütles ...

soma pharmacy ver argento soma online - where to buy soma seeds

Anonüümne ütles ...

buy klonopin klonopin wafers - klonopin recreational use

Anonüümne ütles ...

tramadol online buy tramadol online by cod - buy tramadol hcl

Anonüümne ütles ...

tramadol online buy tramadol topix - tramadol 50 mg and paracetamol

Anonüümne ütles ...

generic soma online generic soma 2410 v - buy soma panties

Anonüümne ütles ...

tramadol 100 mg buy tramadol online visa - boompanjang blogspot buy tramadol online

Anonüümne ütles ...

generic zolpidem ambien dosage wiki - expired medication ambien

Anonüümne ütles ...

viagra online buy viagra online uk no prescription - cheap viagra no prescription

Anonüümne ütles ...

clonazepam mg buy klonopin mastercard - effects of klonopin wiki

Anonüümne ütles ...

ambien online purchase can you buy ambien at walgreens - ambien side effects erectile dysfunction

Anonüümne ütles ...

ambien medication where can i buy ambien online - cost of ambien cr 12.5

Anonüümne ütles ...

tramadol online tramadol dosage mg - tramadol get high off it

Anonüümne ütles ...

buy viagra without rx buy brand viagra online canada - can i legally buy viagra online

Anonüümne ütles ...

buy tramadol mexico tramadol not working - tramadol hcl 500mg

Anonüümne ütles ...

ambien no rx ambien drug detection - ambien generic ingredients

Anonüümne ütles ...

tramadol online purchase cheap tramadol online - tramadol pain killer dosage

Anonüümne ütles ...

klonopin depression klonopin help xanax withdrawal - klonopin withdrawal gaba

Anonüümne ütles ...

viagra without prescription buy viagra online to canada - buy viagra online dubai

Anonüümne ütles ...

buy viagra online buy viagra online dubai - buy viagra gel uk

Anonüümne ütles ...

ambien online purchase ambien and depression - ambien 10 mg imprint

Anonüümne ütles ...

viagra pharmacy buy viagra online canada - buy viagra hujagra 2011

Anonüümne ütles ...

generic ambien buy ambien side effects weight gain - ambien cr lunesta which is better

Anonüümne ütles ...

cheap sildenafil get generic viagra canada - legal buy viagra online australia

Anonüümne ütles ...

buy clonazepam online klonopin under tongue high - will 1mg klonopin get you high

Anonüümne ütles ...

how to order viagra online buy viagra online usa no prescription - purchase viagra melbourne

Anonüümne ütles ...

buy klonopin online generic klonopin dosage - klonopin anti anxiety

Anonüümne ütles ...

buy viagra good quality generic viagra - viagra online new york

Anonüümne ütles ...

cialis without prescription buy cialis canada yahoo answers - order cialis prescription

Anonüümne ütles ...

buy viagra for women online pharmacy viagra utah - can you buy viagra hong kong

Anonüümne ütles ...

tramadol 50 buy tramadol online no prescription cod - buy tramadol online safely

Anonüümne ütles ...

tramadol buy tramadol dosage canine - buy tramadol overnight no prescription

Anonüümne ütles ...

order cialis from canada cialis online without prescription-canada - buy cialis no prescription mastercard

Anonüümne ütles ...

soma carisoprodol soma function - legitimate online soma

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online tramadol 50 mg for back pain - tramadol ultram dosage

Anonüümne ütles ...

buy viagra online viagra online 25mg - buy viagra online overnight delivery

Anonüümne ütles ...

viagra online viagra online without prescription- free shipping - viagra super force

Anonüümne ütles ...

generic cialis cialis online from canada - cialis online canada pharmacy

Anonüümne ütles ...

tramadol online tramadol medication online - tramadol zydus

Anonüümne ütles ...

buy tramadol no prescription overnight ultram side effects in elderly - buy tramadol no prescription cheap

Anonüümne ütles ...

buy tadalafil viagra cialis online order - best pharmacy price cialis

Anonüümne ütles ...

buy viagra buy generic viagra online - viagra online dangers

Anonüümne ütles ...

order viagra without rx online buy real viagra cheap - viagra online canadian

Anonüümne ütles ...

buy cialis with paypal сиалис состав - cialis price comparison walmart

Anonüümne ütles ...

buy viagra online viagra online indian pharmacy - safest place order viagra online

Anonüümne ütles ...

buy tramadol cod online order generic tramadol - tramadol dosage mg

Anonüümne ütles ...

buy viagra 50mg buy viagra melbourne - can you buy viagra over counter

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online tramadol hydrochloride get high - tramadol 50mg biogaran

Anonüümne ütles ...

cialis online cialis online acquisto - cialis price prescription

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online buy tramadol overnight shipping - where can i buy tramadol online

Anonüümne ütles ...

buy viagra 100mg buy viagra london uk - reliable generic viagra online

Anonüümne ütles ...

buy tramadol with paypal tramadol hcl webmd - tramadol 100mg wirkung

Anonüümne ütles ...

buy retin-a online buy retin a gel 0.025 - retin a micro discount card

Anonüümne ütles ...

buy retin-a retin a micro nursing - retin a tretinoin cream .025

Anonüümne ütles ...

can you buy viagra at walmart viagra online order - generic viagra online canadian pharmacy

Anonüümne ütles ...

buy retin-a online retin a micro making skin worse - retin-a cream 0.05 price

Anonüümne ütles ...

buy tramadol cod best place buy tramadol - tramadol online yahoo

Anonüümne ütles ...

buy tramadol cod buy tramadol hydrochloride - buy tramadol 50mg online

Anonüümne ütles ...

tramadol online tramadol cream - tramadol medication narcotic

Anonüümne ütles ...

buy propecia online propecia generic costco - propecia results diffuse

Anonüümne ütles ...

buy tramadol cheap 100mg tramadol - buy tramadol usa

Anonüümne ütles ...

buy tramadol without prescriptions tramadol addiction buprenorphine - tramadol dosage small dogs

Anonüümne ütles ...

finasteride without prescription cheap propecia buy online - generic proscar vs propecia

Anonüümne ütles ...

buy tramadol tramadol online buy - tramadol tab 50mg

Anonüümne ütles ...

tramadol online tramadol 50mg uses - where to buy tramadol in usa

Anonüümne ütles ...

tramadol 50mg buy tramadol online overnight cod - buy tramadol hydrochloride

Anonüümne ütles ...

buy propecia online generic propecia in us - propecia no prescription forum

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online mastercard overnight tramadol hcl 50 mg webmd - where should i buy tramadol from online

Anonüümne ütles ...

can you buy tramadol online tramadol 50mg vs tylenol 3 - order tramadol cheap overnight

Anonüümne ütles ...

buy tramadol tramadol online overnight - tramadol online next day delivery

Anonüümne ütles ...

tramadol 50 mg what is tramadol ultram used for - buy generic tramadol

Anonüümne ütles ...

buy tramadol buy tramadol hydrochloride - tramadol 50mg weight loss

Anonüümne ütles ...

buy retin-a online buy retin a 0.1 gel - retin a micro hair loss

Anonüümne ütles ...

tramadol 50mg tramadol 50 mg drug test - cheap tramadol no prescription overnight

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online cheap legal buy tramadol online united states - how to buy tramadol online overnight

Anonüümne ütles ...

buy tramadol good place buy tramadol online - buy ultram 100mg

Anonüümne ütles ...

buy propecia online propecia rebate - propecia side effects good morning america

Anonüümne ütles ...

order tramadol lowest dosage tramadol - where to buy tramadol online forum

Anonüümne ütles ...

buy retin-a retin-a micro 0.04 gel - retin-a micro on african american skin

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online tramadol 50mg ratiopharm - tramadol contraindications

Anonüümne ütles ...

viagra pills buy viagra world 8080 - best buy viagra generika online

Anonüümne ütles ...

tramadol 50mg tramadol hcl medication - mail order tramadol

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online no prescription cheap tramadol 50mg information - tramadol buy florida

Anonüümne ütles ...

buy tramadol order tramadol online legal - tramadol online 99

Anonüümne ütles ...

generic viagra generic viagra online canadian pharmacy - order viagra professional

Anonüümne ütles ...

buy tramadol buy tramadol in florida - best buy tramadol

Anonüümne ütles ...

viagra price buy viagra online us no prescription - cheap viagra pills us

Anonüümne ütles ...

viagra online without prescription viagra online next day delivery - purchase viagra boots

Anonüümne ütles ...

buy tadalafil online buy cialis boots - generic cialis from india

Anonüümne ütles ...

generic viagra best place buy viagra online us - purchase viagra toronto

Anonüümne ütles ...

viagra online without prescription cheap viagra wholesale - order viagra online u.s

Anonüümne ütles ...

generic cialis cialis price guaranteed - viagra cialis online order

Anonüümne ütles ...

buy tramadol buy tramadol with visa - tramadol dosage dogs after surgery

Anonüümne ütles ...

generic viagra safe online pharmacy viagra - generic viagra efficacy

Anonüümne ütles ...

viagra cost best way buy viagra online - viagra buy online no prescription us

Anonüümne ütles ...

generic viagra buy viagra online one day shipping - order viagra online us

Anonüümne ütles ...

buy cialis buy cialis in canada online - cialis questions

Anonüümne ütles ...

cheap viagra viagra at walmart - buy viagra online europe

Anonüümne ütles ...

buy tramadol order tramadol cod overnight delivery - can you buy tramadol dominican republic

Anonüümne ütles ...

viagra online without prescription viagra experiences - buy cheap viagra online australia

Anonüümne ütles ...

viagra online without prescription best place to buy viagra online generic - pfizer viagra online cheap

Anonüümne ütles ...

buy viagra cheap buy viagra kamagra - buy generic viagra online in u.s

Anonüümne ütles ...

viagra online without prescription generic viagra versus brand viagra - viagra dosage guide

Anonüümne ütles ...

buy cheap cialis generic cialis europe - cialis price mexico

Anonüümne ütles ...

buy tadalafil cialis daily tolerance - buy cialis online free shipping

Anonüümne ütles ...

cheap viagra generic viagra legitimate - buy viagra online overnight shipping

Anonüümne ütles ...

buy cialis generic cialis super active reviews - buy cialis online in new zealand

Anonüümne ütles ...

cialis 10mg buy cialis online no prescription - cialis price walgreens

Anonüümne ütles ...

order cialis online reviews on cialis vs. viagra - cialis online doctor

Anonüümne ütles ...

cialis tadalafil cialis 20mg online kaufen - best cialis online pharmacy

Anonüümne ütles ...

cheap cialis cialis heart attack - cialis soft tabs online

Anonüümne ütles ...

buy cialis generic cialis daily women - cheapest place buy cialis online

Anonüümne ütles ...

soma sale soma drug of abuse - is ordering soma online legal

Anonüümne ütles ...

buy cialis cialis recreational - buy cialis online yahoo

Anonüümne ütles ...

viagra online cheap viagra online us - something like viagra for women

Anonüümne ütles ...

buy somas where are the some of skeletal muscle motor neurons located - soma 31 d

Anonüümne ütles ...

cialis 10mg cialis price walmart - cialis online test

Anonüümne ütles ...

soma generic soma abuse - soma and xanax

Anonüümne ütles ...

order viagra buy viagra nz - buy viagra online one day shipping

Anonüümne ütles ...

buy cialis cialis 800 black - generic cialis levitra

Anonüümne ütles ...

buy soma vampire weekend soma san diego - what is soma for muscle relaxer

Anonüümne ütles ...

buy soma online cheap somas online - soma muscle relaxer drug test

Anonüümne ütles ...

soma drug order somatropin usa - soma pills 1984

Anonüümne ütles ...

soma online soma drug vault - generic soma pill identification

Anonüümne ütles ...

soma online pharmacy soma muscle relaxant wikipedia - soma san diego rules

Anonüümne ütles ...

buy soma somatropin brand generic - soma drug while pregnant

Anonüümne ütles ...

buy soma online soma online legit - soma pill wiki

Anonüümne ütles ...

buy soma soma pills dosage - buy somatropin pill form

Anonüümne ütles ...

soma 350 mg soma bars - soma muscle relaxant drug

Anonüümne ütles ...

soma online where to buy soma without rx - soma online no prescription overnight delivery

Anonüümne ütles ...

buy soma soma generic dosage - soma 500mg

Anonüümne ütles ...

tramadol 100mg tramadol online rx - tramadol 100mg online overnight

Anonüümne ütles ...

buy tramadol overnight delivery how to order tramadol online no prescription - tramadol 50 mg bula

Anonüümne ütles ...

buy retin a retin a micro pump coupon 2010 - buy prescription retin a online

Anonüümne ütles ...

buy tramadol can you buy ultram over the counter - tramadol 50mg used dogs

Anonüümne ütles ...

buy tramadol tramadol extended release 100 mg - can you buy tramadol online in the usa

Anonüümne ütles ...

buy tramadol tramadol 93 58 side effects - tramadol hcl acetaminophen par

Anonüümne ütles ...

cheap tramadol buy tramadol 200mg online - tramadol kali 083

Anonüümne ütles ...

buy tramadol cheap tramadol hcl acetaminophen par - legit online pharmacy tramadol

Anonüümne ütles ...

tramadol 50mg order tramadol online reviews - tramadol online with mastercard

Anonüümne ütles ...

buy tramadol with cod tramadol 50 mg order online - 400 mg tramadol high

Anonüümne ütles ...

buy tramadol with mastercard tramadol blood pressure - can you buy tramadol in canada

Anonüümne ütles ...

order tramadol tramadol online shop - tramadol online shipping

Anonüümne ütles ...

tramadol no prescription tramadol what is it - tramadol percocet high

Anonüümne ütles ...

cialis online generic cialis overnight shipping - buy cialis no prescription paypal

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online buy tramadol hydrochloride online - tramadol hcl for dogs side effects

Anonüümne ütles ...

cheap tramadol online buy tramadol overnight - buy tramadol spain

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online how to buy tramadol online overnight - buy tramadol online australia

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online order tramadol echeck - is tramadol hcl 50 mg an opiate

Anonüümne ütles ...

tramadol 100 cheap tramadol online cod - purchase tramadol no prescription

Anonüümne ütles ...

In today's dissolute paced and hectic universe, it would not be improper to say that one should get a tantric massage your chief in a frailty in the forenoon. once again, use your thumb to work personal settings to promote healing, repose and one s Overall easily-being.

My web site - london tantra

Anonüümne ütles ...

generic xanax best place buy xanax online - xanax for anxiety depression

Anonüümne ütles ...

generic xanax xanax good alcohol withdrawal - extended release xanax dosage

Anonüümne ütles ...

xanax online will one xanax show up drug test - xanax pills round

Anonüümne ütles ...

generic xanax drug testing for employment xanax - what does a generic xanax look like

Anonüümne ütles ...

buy tramadol next day buy tramadol online no prescription mastercard - tramadol dosage 500mg

Anonüümne ütles ...

buy carisoprodol 350 mg carisoprodol generic soma - carisoprodol order online

Anonüümne ütles ...

tramadol online generic tramadol ingredients - tramadol 50 mg with alcohol

Anonüümne ütles ...

buy tramadol tramadol overnight - tramadol hydrochloride for dogs 50mg

Anonüümne ütles ...

Whеn musical harmony is ԁeficіent, the
the trunκ at аny one of 500 tantric mаsѕagе poіnts, is conducteԁ through
the 12 indеpendent merіdiаns in ideally
аn unbгoκеn сircle.

Here is my website: web page
Also see my page -

Anonüümne ütles ...

buy carisoprodol what is soma carisoprodol tablets 350mg - carisoprodol and alcohol use

Anonüümne ütles ...

buy tadalafil cialis daily medication - cialis daily needed

Anonüümne ütles ...

buy cialis online print cialis coupon - buy cialis cheap online

Anonüümne ütles ...

xanax online high on xanax feeling - paxil vs xanax for anxiety

Anonüümne ütles ...

xanax online does xanax show up swab drug test - 2mg klonopin equal xanax

Anonüümne ütles ...

buy tramadol tramadol hcl 30 - tramadol for dogs taken by people

Anonüümne ütles ...

learn how to buy tramdadol tramadol ultram addiction - buy tramadol online no prescription usa

Anonüümne ütles ...

best buy tramadol can take tramadol high blood pressure - generic tramadol ingredients

Anonüümne ütles ...

http://buytramadolonlinecool.com/#50897 tramadol purchase online no prescription - buy tramadol hydrochloride

Anonüümne ütles ...

buy tramadol online tramadol package insert - tramadol overdose risk

«Vanimad ‹Vanemad   1–200/213   Uuemad › Uusimad»