neljapäev, veebruar 15, 2007

Surematus

Aurora:

Jätkan rahvaharidusliku programmiga.

Minu vanemad on mõlemad sündinud aastal 1940. Sündinud samal aastal kui John Lennon. Ja nagu mu isa on korduvalt rõhutanud -- iseloomustab tema põlvkonda institustioonivastasus. Aga mitte ainult. Hipid avastasid ka Ida õpetused ja muu rohkem või vähem esoteerika, teemad, mille kohta Läänes on aastakümneid raamatud avaldatud ja nüüd siin ka. Juba tükk aega. Ja neid raamatuid müüakse eneseabi osakonnas. Kui ma laps olin, olid meil kodus kopeerpaberil paljundatud soome- ja ingliskeelsed "raamatud" reinkarnatsioonist, joogast, punktimassaazhist ja hirmsast Lääne elustiilist. Sellest tulenevalt algatus mu ema kampaaniaid nagu: "Teeme õhtuti kõik koos joogaharjutusi!", "Telekat enam ei vaata, see on kohutavalt kahjulik!"(või ka: "Kas te teadsite, mu kallid, et laste hinged valivad endale ise vanemad?", mille kohta õppisin varsti, et ega need kaua ei kesta. Veel oli meil vanemate Soome sõprade toodud taimetoidukokaraamat rõhuga makrobiootikal, ohtralt kirjandust ravimtaimedest ja Jesus Christ Superstari originaalplaat aastast 1970. Mina olen sündinud aastal 1976 , vend 1979. See oli aeg, kus kuuekümnendate mässuline põlvkond oli kas üledoosi tagajärjel surnud (Läänes) või sumbunud varakeskealistena mitte-päris-väike-kodanlikku pereellu.
Igal juhul huvitus mu ema alternatiivmeditsiinist, eelistas tablettidele taimeteesid, kupupanemist, meemähiseid ja akupressuuri. Selle tagajärjel neelan mina igasuguseid tablette suurima naudinguga. Põhimõtteliselt võtan peavalu vastu Ibukat, kuigi tean punkte, mis ei ole nii tõhusad.
Igal juhul. Nüüd on mu ema 66 ja käib oma valusate liigeste pärast nõelravis. Ja neil on tulemas abieluaastapäev (2007 -- 1969) ja ta tahtis kingituseks raamatut Hiina meditsiinist. Eile käisin Apollos, leidsin kalli ja mahuka teose pealkirjaga "Hiina tervishoiu saladused", helistasin vennale , nõudsin, et ta poole raamatu hinnast kohe mu kontole kannaks ja ostsin ära. Enamuse ülejäänud päevast lugesin seda. Oli väga huvitav. Autor alustab kavalalt , tuues kõigepealt välja statistikat raskete haiguste esinemissageduse kohta Ameerikas. Numbrid on hirmsad. Siis tuuakse välja USA suurimad kulud tervishoiule. Nagu näha, on Lääne meditsiin nonsenss. Edasi tutvustatakse Hiina meditsiini filosoofiat, ajalugu ja tervislikud nõuanded kõigis elu valdkondades. Siis järgnevad nõuaanded iga haiguse kohta alfabeetilises järjekorras, alates AIDSist. On väga huvitav. Otsustan tervislikumalt elama hakata. Magada vasakul küljel (mehed peavad magama paremal), sest nii on QI lukus. Ja mitte ainult. Saan palju kasulikku informatsiooni --- bronhiidi puhul tuleb vähese suhkruga vees keeta kaks varblast. Kuidas aurutada seaverd. Platsentatabletid ja sipelgapulber on alati head, samuti mürkmao liha. Ja apelsinid. Jamss.Kilpkonnaliha. Küünlaid ei tohi suuga ära puhuda, sest nii läheb kaotsi suur hulk QId. Tasapisi hakkavad sagenema vihjed sellele, et pikaaealisus ja tervis pole midagi, tegelik suur eesmärk on surematus. Kõlab intrigeerivalt. Viimane peatükk on surematuse saavutamisest. Selleks tuleb 1) selitada essents elujõuks QIga 2) selitada QI ürghingeks ja 3) sulandada ürghing surematusse. Protsess on äärmiselt vaevarikas, pikk ja valulik, tuleb loobuda kõigest maisest, sealhulgas suhetest teiste inimestega, kolida mäetippu, muretseda teener, sest lõpuks on keelatud kõik kehalised liigutused.... Viimane staadium on karm : kontrollimatu vappumine ja värisemine , põletav tunne sisikonnas , meestel tõmbub peenis keha sisse ja naistel kaovad rinnad. Siis ilmub südamesse kuldne kera ja kolmanda silmale ka. Kolm korda. Siis on kõik. Tuleb ainult oodata ja toitud ainult oma süljest . Tsiteerides raamatut: teil pole vaja teha muud kui, kui olla kannatlik ja oodata lootuse viimset kutset. Äraseletatult tähendab see surmahetke, aga surm on Xiutao maailmas väga eriline mõiste.
Olen tõsiselt pettunud. Lisandub vägagi poolik lubadus ilmuda edaspidi lihtsurelike ette puhta kulla kujul.
Ja ma saan aru, miks Läänes on välja mõeldud vampiirid. Ja molekulaarbioloogia.

2 kommentaari:

Mali ütles ...

Публикация о ваннах произведенных из акрилла, которые вы сможете приобрести в нашем магазине
Фирма Apollo – является всемирным лидером по изготавливанию душевых кабин, ванн, комбинированных ванн а также гидромассажных боксов.
Разнообразие душевых кабин Apollo впечатляет своей строгостью, великолепием и гармоничностью.
Геометрия конструкции создает ощущение абсолютной легкости.
Используемые материалы Apollo навевают мысли о технологиях будущего.
Изящность, которая сквозит в каждой детали Apollo, достигается за счет прочной проработки технической стороны.
Душевые кабины, изготовленные фирмой Apollo, отличаются не только стилем, но и высокой технологичностью.
В топовых комплектациях, душевых кабин фирмы Apollo, возможна паровая баня, хромотерапия, радио и остальные функции.
Apollo поистине шедевры дизайнерской и конструкторской мысли.
Душевая кабина Apollo – это погружение в мир отличного самочувствия и положительных эмоций.
Они изготовлены, что бы привнести энергию и позитив в Вашу жизнь.
Сейчас, принимая душ, Вы получаете дополнительный заряд энергии, свежести и настроения.
Внешний вид душевых кабин Apollo еще покорит Ваше воображение: ассиметрия, в основе которой идея движения и энергии, минимализм, подчеркивающий Ваш вкус, неробкие решения и классические формы, авангард дизайнерской мысли и точность в техническом исполнении.
Apollo – это Ваш мир гармонии.
Принимая по утрам душ, мы задумываемся не только о гигиене.
Эта утренняя процедура задает тон целому дню, настраивает на радостный лад.
Как раз поэтому компания Apollo сконцентрировала свои силы на том, чтобы подарить Вам максимальный спектр ощущений и чувств.
Лучшие стилестические идеи, а также применение самых новейших технологий при творении моделей Apollo предоставляют использовать всю ценность и мощь воды, воспроизводить свойства и прилив стихии в душевой кабине, гидромассажной ванне.
Внимание к деталям и неразделимость образа, забота о наружнем виде и концентрация на функциональных характеристиках – под этим углом зрения происходит разработка и создание изделий Apollo. http://sanmoll.ru/
В модельном ряде Apollo вы найдете как небольшую душевую кабину размером 80*80 так и объемный гидробокс 150*150 с гидромассажем и паровой баней.

Anonüümne ütles ...

Хорошая статья. Действительно было интересно почитать. Не часто такое и встречается та.Наверное стоит подписаться на ваше RSS