esmaspäev, aprill 20, 2009

Eksootikat ja rutiini

Katsetused musta silikooniga -- seni mitte just õnnestunult. Mul on tunne, et pean võib-olla ootama, kuni R oma praktikalt Paldiskist tagasi tuleb ja siis kogu oma staffiga Raja tänavale konsultatsiooni minema. See isetegevuslik ekperimentaatorlus ei tööta eriti -- kogu aeg on seni olnud midagi fundamentaalselt valesti. Pisikesi objekte on akvaariumisilikoonist ülearugi keeruline teha.
Ja veel -- käisin täna hommikul H tudengitele nende seminaris endast rääkimas. Eile juudi joonistussalongis tundi andmas (mustanahaline modell).
Ja laupäeval oli eksootiline võimalus juua koos Polymeri vanade töötajatega kella kahest päeval saadik viina. Õigemini valitud kontingendiga neist. Valik seisnes selles, et mõned vanad elumehed /siinse rahvateatri aktivistid/nõukogudeaegsed varustajad ja mööda Venemaad seiklejad jäid tundideks meiega hängima. Kuulsin, et kohalikud, ülimalt inetud pehmed mänguasjad olid kunagi kõiki uksi avav altkäemaks, paari anekdooti Leninist ja nägin kahe vana rahvateatri staari süknroonset etteastet.Midagi nad rääkisid veel, aga täpselt ei mäleta. Esitasid kuplee (Leninist!) ja katkend sotsiaalkriitilisest näidendist. Kui see ei ole eksootika, siis mis veel seda on.

1 kommentaar:

Kaamos ütles ...

Huh, ometi kord ütleb keegi välja tõe: need pagana mänguasjad olid tõesti koledad!
Aga mõni oli kohe eriti inetu, nii hull, et muutus suisa kenaks kohe. Üle võlli, täie hooga.