reede, jaanuar 26, 2007

15 minutit

Aurora:

Saade K.
Toimetaja: "Ega teil midagi kaasas ei ole , millest me peaksime teadma? Telliskivi?"
Grimmitoas. Mina jumestajale: "Ma tahaksin suitsuseid silmi, punaseid huuli (vaadake mu saapaid). Põsepuna. Tiba rohkem silmadele. Aitäh. Nii on palju parem." V mulle : " Ära sa end liiga ilusaks tee, pole usutav." Solvun. Siseneb väga tuttav vanem härrasmees. Ütlen tere. Siis saan aru: E , kurikuulus poliitik. V grimeerijale, samal ajal, kui R-le musti silmi pähe joonistatakse ja ES teises toolis on : "Tehke talle samamoodi." Ei tehta. Grimeerija pihustab ES-le lakki pähe, ajades ta juuksed kergelt turri. Siseneb HV, kellel on silmatorkavalt tugev pruun jumestus või siis on ta samasugune solaariumisõltlane nagu mees, kes räägib parajasti ruumis olevast telekast: "Ma võtsin unerohtu ja ja jäin sinna tundideks lamama". HV räägib uskumatult rahvamehelikku juttu, et publik on loll ja küll tema seda juba teab, olles olnud kümme aastat õhtujuhi ametis. Namedropping : kui me eelmisel nädalal EK-ga (kuulus ja rikas dirigent).....
V ES-le (see kuulus ja vihatud poliitik): "Nagu plakatil." E reageerib nagu populistlikule poliitikule kohane: " Jah, ainult lips on teine!" Tema intervjuu on enne meid, kui oleme juba stuudios, niisiis kuuleme televaatajate küsimust talle : miks ES on plakatitel 20 - 30 noorem kui päris elus? ES väidab, et ta näeb hea välja ja palub selle kinnituseks close-upi oma näost. Ei kommenteeri. Aga ta teeb ühe laheda statementi, midagi sellist nagu: "Kunagi ei ole Eesti poliitikat ilma ESta!" Paraku ta langeb mu silmis selle saate jooksul tugevalt oma bloginaljadega ja üldse. Enne arvasin, et lahe teflonist vanamees, tõeline ellujääja ja ise uhke ka selle üle.
ES läheb talle planeeritust eetriajast 12 minutit üle, varastades sellega osa meie 15 minutist. Aga meile leitakse 2 juurde...
Kõige asjalikum jutt toimub meie kõigi vahel (HV, R, V ja RAMi esindaja IU) reklaamipausi ajal.
Telefonist leian kaks sõnumit, üks U-lt: " Sa näed sitaks hea välja!" ja teine TP-lt: "Mutt-lahedad saapad sul!". Ise ta need muuseas laenas. Helistab U, kes analüüsib põhjalikult meie esinemist. Ja siis mu ema: "Tubli! Ja poisid olid nii toredalt meigitud! Ainult see lakkumise-T-särk mulle ei meeldinud..." R-l oli seljas valge T-särk kirjaga : MA OLEN VÄGA TUNDLIK KUNST-INIMENE , IMEGE MU MUNNI.
Aftekas on mu vanemate juures. Üllatuskülalistena. Teen hõõgveini.
Pärast otsin netist saate kohta kommentaare. Ei mittään. Olen pettunud. Nagu ka iga kord, kui teie, armsad lugejad, siin blogis midagi ei ütle.Enamasti mitte. Ei mingit tagasisidet. Kurb, väga kurb.
Ja nüüd otsin ES blogi üles. Äkki mainib meid.

5 kommentaari:

Y galerii ütles ...

Üle hulga aja huvitav "Kahvel". Sandra jutt oli palju huvitavam ja arukam kui selle RAM mehe oma (tegelt ei viitsinudki suurt kuulata seda). Aga mulle need Savisaare bloginaljad küll meeldisid. Või arvasitegi, et Etsil pole naljasoont (või et sellisel ebainimlikul tüübil ei tohiks olla)?

Aurora ütles ...

Ei, sitt nali oli minu arust lihtsalt.

Y galerii ütles ...

Mulle kui endisele maamatsile käisid küll.

Aurora ütles ...

ära võta isiklikult. mu isa (mu iidol ja üks targemaid inimesi, keda tean) on maalt ja sündinud sõna otseses mõttes saunas ja temale näiteks ei meeldinud. maitse asi. aga selle üle imestasin küll, kuidas üks mees võib pikalt heietada ja 12 minutit ajast üle minna ja keegi ei võta teemat kokku ega saada teda minema....

Y galerii ütles ...

Mulle meeldis kogu sitiatsioon ja see

http://hannesjakiur.blogspot.com/

on siiski omamoodi absurihumoristlik netitaies. Ma käin seda ikka vaatamas. Täitsa kunstiteos.

Ma saan aru, et oled solvunud, et te ei saanud pikemalt jahvatada aga kas oligi vaja? Peale esimest 5 minutit minu tähelepanu juba hajus (rohke küll selle ERSO mehe süül siiski).