teisipäev, august 10, 2010

PRESSITEADE

PRESSITEADE
Kultuuritehasel Polymer on oht jääda elektrita

Kultuuritehas Polymer on üks Brem Kinnisvarabüroo klientidest, keda ähvardab Eesti Energia poolt elektrist ilma jätmine.
2004. aastast Bremilt kunagise mänguasjavabriku ruume rentinud sõltumatu kultuurikeskus on kuue tegevusaasta jooksul kujunenud kunstnikele loome- ja näitusepinnaks ning linnale arvestatavaks partneriks noorsoo- ja kultuuriürituste korraldamisel.

Oma tegutsemise jooksul rendipinna eest turuhinda maksnud Polmer on mitmeid kordi tulutult pöördunud linna poole doteeritud pindade saamiseks. Viimased läbirääkimised olid seotud Kultuurikatlaga, mille programmile soovisime pakkuda omapoolset täiendust, kuid linnal olid teised plaanid.

Polymer on kultuuritehaste võrgustiku Trans Europe Halls liige aastast 2005 ja aastal 2011 on korraldada TEH-i aastakoosolek Tallinnas. Oleme saanud arvestatavaks partneriks ning plaanis on mitmeid koostööprojekte, mis tooks kasu Polymerile ning linnale.

Kahjuks ähvardab elektrita jäämisel nii seda üritust kui ka ülejäänud Kultuuritehase programmi - rahvusvahelist residentuuri, Kunstikonteineri galerii tegevust ja augusti lõppu planeeritud nädalapikkust festivali luhtumine.


Pressiteate koostas

Jaanika Kuklase
Kultuuritehas Polymeri koordineerija
jaanika@kultuuritehas.ee
58317349

Kommentaare ei ole: