esmaspäev, august 30, 2010

Austraalia

Tallinn - Frankfurt: 2, 5 tundi (nagu bussiga Tartusse)
Frankfurt - Singapur: 12 tundi (nagu ma ei tea mis, v2ljaarvatud viis aastat tagasi Uus-Meremaale minek)
Singapur- Sidney: 7,5 tundi.
Sidney-Brisbane: 1,5 tundi.

Austraalia, see t2hendab BRisbane tundub umbes nagu Ameerika, aga puhas. Nagu keegi oleks ehitanud Ameerika suvalise keskmise suurusega linna (2,5 miljonit) koopia, aga teadmatusest t2navatele prahti puistata unustanud. Singapuri lennujaama v2literrassil oli omakorda yllatavalt v2he ohku, mida hingata ning niiske palavus sealse aja j2rgi kell kuus ohtul.

Ja reisiseltskonnast (T, A, B, H) suudab mind seni oma repertuaariga yllatada ainult saksa helilooja H, kes on lennukite ohkutousmisel ning maandumisel suutnud vaimustusest sona otseses mottes kilgata, k2si plaksutada ning hyyda selliseid asju nagu : "Zipelgad! Zipelgapesa! Ha-ha-haa!" See k2is vist aknast paistva autoteede vorgustiku kohta. Samuti oli H-l pidev mure oma kaasa voetud viiuli p2rast: ta deklareeris selle, noudis, et stjuuardess talle n2itaks, mis asendisse see lennukis pannakse ning ma panin t2hele, et T ja A nalja peale, et p2rast meie nelja etendust voiks H viiuli maha myya ja selle eest palju siinset kallist olut osta, tardus naeratus ta n2ol.

Oleme kohtunud korrladajatega, kes meile lennujaama vastu tulid ning n2inud sauna tulevast asukohta.

Ja nyyd peab tegema seda, mida alati oma yle mere sihtkohta p2rale joudes: katsuma voimalikult kaua yleval olla ja kohaliku p2evarytmiga harjuda. Kohe saab kell kaksteist p2eval.

Kommentaare ei ole: