kolmapäev, november 04, 2009

Update -- vahepealsed orjad

4. oktoobril käis noormees, kes minuga kunagise kuulutuse asjus ühendust võttis, ühisateljee põranda lohakalt puhtaks pesi ja leidis siis, et see pole ikka tema jaoks. Tal oli mõningaid kogemusi oma ekstüdrukuga ja ta oli kergelt endast väljas faktist, et alumisel korrusel maalinud K uksest sisse astus.

10. oktroobril käis üsna mittemidagiütlev keskealine mees. Minu kodus. Külas olid U, ajalehe toimetaja ning A. Mees tõi kaasa kimbu lilli ning hispaania vahuveini, mida ta korralikult avada ei osanud (ta püüdis väljatulevat vahtu suuga -- kohutav!), pani kuidagiviisi kokku minu poolt nädalaid varem ostetud riiete stange ja korjas ning riputas sinna rõivaid. Asjandus kukkus pärast ta lahkumist kokku ning samuti tundus ta olevat kogemata ära visanud mu äsjaostetud kleidi, mis oli veel poe kilekotis. Lisaks üritas tegelane ära minna, kui kõik ülesanded veel täidetud polnud.

Üleeile, 2. novembril külastas mind mu kodus eelmisel Global Containeri (27. august) aktsioonis osalenud pikk tõmmu noormees (ta oli neist kolmest, kes seal olid, ilmselgelt kõige ilusam ja paljud naised tundsid huvi, kes see on...). Ta ütles juba siis, et tahab naisteseltskondi teenindada. Kutsusin K külla. Ori koristas ja meie lobisesime. Eile helistas ta jälle ja tahtis tagasi tulla.

Täna ja eile helistas keskealine mees, kes on mu telefonis nime all "Ori Võrumaalt". Ta on seal vallavanem või midagi taolist. Tahab laupäeval tulla. Mõtlen selle üle.

4 kommentaari:

Unknown ütles ...

Äge elu nende orjadega, kuigi kohati tundub, et suhtlemist ja segadust liiga palju.

Sol ütles ...

Kui tohib küsida, siis kuidas sa nende orjadega suhtled?
Kas orjadega käitutakse ERITI viisakalt, nagu Ellen O"Hara oma tütrele Scarlettile õpetas, või tuleb nende peale karjuda ja piitsa laksutada?

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Aurora ütles ...

Eelmise (kustutatud)kommentaari kohta ütlen, et ei kõlvatule konkurentsile.