esmaspäev, august 14, 2006

Aurora.

+ ja -
St. Peterburgi eri.

-

1.See, et hostelisse saabub kari mooda Euroopat triivivat, skvottivat ja kunstiyritusi kylastavat rampsu. Hispaanlasi ja muid wannabesid, kes on pilves, juua tais, kukuvad artiklit taiendavale Kaarlile otsa ja peale seda, kui ma neid luuseriteks nimetan, hakkavad mooda tuba hyppama ja laulma... Ahvikari.
Ja ei tohi unustada ega andestada ka fakti, et yks neist idiootidest yritas minuga veel Picassost raakida. Et kunstnikud omavahel voi nii...
2. Kohale saabunud korteri, st hosteli omanik, kes arvuti kinni lylitas ja artikli kustutas. Mida hakkan kohe uuesti tegema.
3. Fakt, et vaidetavalt juhtivas naitusepaigas kaob enne avamist elekter ara ja osade videoinstallatsioonide asemel on sildid^ Ootame eletrit.
4. Ja koristajale kaib pinda , et avakontsert kestab tema arus liiga kaua ja ta sekkub sellesse noudliku uksekellatirinaga. Mida publik peab kyll osaks avangardsest helikunstist.


+
1. Eesti ekspositsioon.
2. Eestlaste yhendunud avaperformance.
3. Patriotism.
4. Siinne kaubandus.
5. Kohalik Armeenia nimega disainer, kelle poodi kylastan koos fotograafiga homme.
6. Siinne liberaalne ohkkond, mis valjendub muuhulgas selles, et miilits ei ei aja ei Talvepalee eesst kerjamast minema ega ka keela tanaval alkoholi tarbimist.
7. Kliima. Kuigi tana hommikul sajab kergelt. Ja isegi see ei sega kuidagi, vaid on ysna teretulnud vaheldus.
8.Fakt, et siin on voimalik kesklinna hostelis kuni kaks nadalat elada. Siin linnas, mis on yks nendest, mis mulle yldse koige rohkem meeldib.

Kommentaare ei ole: