kolmapäev, august 09, 2006

Aurora:

TRENDIRUBRIIK

-
Fotograafid( noored ja algajad sellised, oma karjääri alguses), kes ei saa aru, et see, kui nende nime tahetakse kirjutada olulise projekti esialgsesse varianti, on kompliment. Ja selle väikse asja pärast ei maksa kirjutajat (kes ei ole noor, algaja ega oma karjääri alguses -- ma ei mõtle siinkohal ennast, muide), ebaeetilisuses süüdistada. Ja isiklikud suhted pole nii olulised, et nende pärast tööasju ära rikkuda.

Inimesed, kelle tegevust tuleb iga sekund üle kontrollida. Sest nad unustavad kõik ära, mis neile öeldud on või mis nad ise lubanud .

Inimesed sõltuvusprobleemidega. Eriti igapäevased heavy users. Alhohol. Ja eriti kanep.

Kliima soojenemine ja looduskatastroofid.

See, et suveajal ei võeta telefoni vastu.

See, et Realisatsioonikeskus kesklinnast ära kolis.

See, et kingad, mida poodides müüakse, on kas a) kõrgema kontsaga kui anatoomiline kontsa viimane piir ehk 7 cm või b)madalad sussid.


+

Mingi Läti kingafirma, mille nime ei mäleta, aga mille kingi müüakse ühes Viru tänava poes -- suure allahindlusega kah veel.

Läti põlvikud, mida müüakse Stockmannis. Ma olen jätkuvalt Ida-Euroopa poolt.

Tallinna Parim Sukapood. See, Mis Asub Keldris.

Idee oma juuksurist, kes ei ole liiga kallis, aga kes mäletab su 7-t viimast soengut ja on ise keskealine, kogenud ega sega oma kemikaale valesti kokku.

Inimesed, kes saavad aru, et osa asju on päriselt olulised. Ja et kõik ei ole tõepoolest suhteline.

Inimesed, kes ei pea pikka viha.

Oma asukoha vahetamine.Seda absoluutselt igas mõttes. Uus vaatenurk, uus mõtteviis, uued väljakutsed, uus level oma karjääri mõttes on sama hea, kui mitte parem oma asukohalinna või -maa vahetamisest. Ja ka viimane ei ole paha mõte.



See oli vol 1. Esimesed 7 miinust ja esimesed 7 plussi. Järgneb -- võib-olla siin ja võib-olla mujal. Võib-olla mõlemal pool.
Stay tuned!

2 kommentaari:

Maris Palgi ütles ...

Mulle meeldib see Sinu plussidemiinuste tabel, erit tänulik olen läti põlvikute info eest.

Y galerii ütles ...

Tundub, et ma sain teise punkti järgi miinuse (vabandust, tihe tööaeg, mälu kehv) aga kiirabis kahtlustavate pilkude all tolknemise eest plussi ei saanud. Milline õiglus!

Palgi on jälle trendilooja rolli sattunud. Vau!