kolmapäev, mai 01, 2013

Tegelen kodukujundusega, ostes Tiimarist kokku lihtsaid ning väga odavaid puidust raame fotode jaoks. Otsustasin nimelt, et liidan E sisekujundusega fotod olulistest asjadest ja hetkedest, pannes neid igale poole.
Viin tohutu hulga kingi ja saapaid kingsepa juurde. Leian ühtlasi Pro Optikast väga ilusad prilliraamid kõigest 29 euro eest ja panen need kinni -- samas andsin endale lubaduse, et ei osta endale kuni jaanipäevani mitte ühtegi riideeset, jalanõud, aksessuaari ega kosmeetikat. Ainus võimalus oleks niisiis, et keegi mulle need raamid kingiks. Või mõni ori poodi järele saata. Kinni sai panna kuni neljapäevani.
Kavatsen koju minna, et valmistada ette võtet X (rubriik: salajased märkmed). Olen kõik peategelase N-iga kokku leppinud, paraku umbes kell viis ei saa teda ta sõbra telefonilt enam kätte. Ühtlasi helistab mulle N-i elukaaslane. Kus on N? Lisaks olen kokku leppinud operaator H-ga, et läheme N-i juurde pärast kuut. Süda aimab halba.
Lähen vale trammi peale ning astun sellest järgmises peatuses maha. Otsustan läbi vanalinna koju minna, et asjad ära viia ja siis N-i veel tabada püüda. Põrkan kokku särava novellikirjaniku MK-ga, kes küsib, kas ma Griselda Pollocki loengule ei lähegi. --Päris elus Griselda Pollock?

Teaduste akadeemiasse jõudes eeldan, et olen natuke loengus tagareas ja siis kaon vaikselt. Inimene mõtleb. Jumal juhib. Selle saali uks on nii, et sisenedes satud otse esiritta. Kus on kolm vaba kohta. Näha on EKA tähtsaid tegelasi, samuti selle kooli tuttavaid doktorande, feministlikke kunstikriitikuid... GP on väärikas vanem daam, kes on hoolikalt meigitud ja kannab palju ehteid. Punane ja must ja asümmeetriline blond soeng. Räägib Holocausti üle elanud Poola naisskulptoritest. Saan teada, et polüestervaik on väga mürgine. Aga võib-olla polnud neil seal 1960-70ndate Poolas piisavalt korralikke respiraatoreid.
Olen telefoni vaiksele rezhiimile pannud ja näen, et helistab operaator H, kellele saatsin sõnumi ja N elukaaslane. H oli juba varem maininud, et tal on tunne, et sel päeval ei saa asju. Et N on paha peale sattunud. No ilmselgelt. Loengu lõppedes (transtrauma -- misasi on transtrauma?) proovin N-i ta sõbra telefonilt kätte saada. Ei võta vastu. N elukaaslane helistab veel ja otsib minu kaudu N-i taga. Operaator H-l poleks aga eriti palju aega olnudki.. Lükkame järgmiseks päevaks asja, kuigi N-i kättesaadavust puudutav oht säilib...

On volbriöö.Tegelen Patarei Kultuuritolmu kunstiprogrammi kureerimisega ning räägin sõbrannaga pikalt telefonis, samal ajal ühe käega fotosid raamides.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minu nimi on Ahiga Audrey, ma elan Ohio, USAs ja ma olen õnnelik abieluna armunud ja hooliv abikaasa koos kolme lapsega. Minu perekonnas aasta tagasi tekkis suur probleem minu ja mu abikaasa vahel, nii kohutav, et ta esitas kohtuasja kohtule abielulahutuse saamiseks. Ta ütles, et ta ei jää kunagi koos minuga enam ja et ta enam ei armasta mind. Nii et ta lahkus majast ja põhjustas mulle ja mu lastele tõsiseid valusid. Ma proovisin kõiki oma vahendeid, et saada ta tagasi paljude kerjustega, kuid kõik pole kasutust. Lõpuks kinnitas ta, et on teinud oma otsuse ja ta ei näe mind enam kunagi. Kallis õhtul, kui tulin töölt tagasi, kohtusin mu vana sõbraga, kes küsis mu abikaasalt. Ma selgitasin talle kõike, nii et ta ütles mulle, et ainus võimalus, kuidas ma oma mees tagasi saan, on külastada õigekirjakaarti, sest see tõesti tema jaoks ka töötas. Kuid ma ei uskunud õigekirja, kuid mul ei olnud muud valikut kui järgida tema nõuannet. Ta andis mulle õigekirjakontrolli e-posti aadressi, kes on spellspecialistcaster937@gmail.com
Järgmisel hommikul saatsin mulle e-kirja aadressile, mille ta mulle andis, ja õigekirja kinnitust, et annan oma abikaasa tagasi kahe päeva jooksul. Mis fantastiline avaldus! LOL !!! Ma pole kunagi mõelnud, et ta rääkis minuga ja rääkis mulle kõik, mida ma pean tegema. Järgmisel hommikul, üllatavalt, mu mees, kes ei kutsunud mind üle aasta, kutsus mind tagasi tulema. Nii hämmastav on nii? Noh, just sel päeval tuli ta tagasi suure armastuse ja rõõmu juurde ja vabandas oma vigade ja valude pärast, mis ta mulle ja mu lastele põhjustas. Alates sellest päevast on meie suhe olnud tugevam kui varem. Tänan teid selle suurepärase õigekirjaga kanali eest. Minu nõuanne kõigi erinevate ülesannete jaoks on see, et pöörduda selle suure mehe poole ja nagu ka minu jaoks ta lahendab kõik teie probleemid. Võite saata talle selle e-posti aadressi kaudu meili. Ma lubasin talle, et ma ütleksin kogu maailmale oma suurepäraste volituste üle. kui teil on selline seisund või kui teil on probleeme "tagasi võtta oma ex, mitte ainult, et ta saab teid aidata
1) edendada kõiges, mida teete.
2) teeni head raha või võida loterii.
3) Ettevõtte edu saavutamine.
4) vaimsed probleemid.
5) süüdistus
6) Otsige oma elu partnerit.
7) saada hästi tasustatud töö.
8) Hangi kontrolli oma abielu.
9) saada kasu ja saada inimestele atraktiivsust.
10) saada raha kaduma.
(11) paraneb kõik haigused. nii kõvenev ja ebatervislik nagu HIV / AIDS, vähk, üldse midagi
(12) lahendab raseduse probleeme ja õnnistab teid lastega.
(13) Viisa või tööluba
tema e-posti aadress jälle uuesti spellspecialistcaster937@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Tahan maailmale teada anda, et on olemas tõeline ja tõhus veebiloitsija, mis on võimas ja ehtne, dr Fayosa, ta aitas mul hiljuti taasühendada oma suhteid endise abikaasaga, kes mind lahkus, võtsin ühendust dr Fayosaga, ta armastas õigekirja minu jaoks ja mu endine abikaasa, kes ütles, et ta ei taha minuga enam midagi peale hakata ja jättis mu üle 3 aasta, helistas mulle ja hakkas mind paluma, et ma tema juurde tagasi tuleksin, ta on nüüd tagasi nii suure armastusekirega ja hoolitsus, mul on hea meel anda kõigile teada, et õigekirjarattal on volitused purunenud suhteid parandada ja taastada ning need tagasi tuua. Kõigile, kes seda artiklit loevad ja tema abi vajavad, võib dr Fayosa pakkuda ka igasugust abi, näiteks lahutusjuhtumite lahendamine, kohtuasjad, surma loits, vaimne kaitse, aitäh, võtke ühendust dr Fayosaga e-posti aadressil (Fayosasolusionhome@gmail.com) või otse whatsappil +2348151918774