kolmapäev, september 05, 2012

Iirlanna R lahkub. Samas saadab ta lennujaamast järgmise sõnumi: "Tuvi peeti turvakontrollis kinni." Teen sellest järelduse, et tuvi on R-lt konfiskeeritud, seega sõidan bussiga lennujaama. Tuleb välja, et kõik on siiski korras -- papjeemasheest tuvi, M näitusel väljas olnud väikeskulptuuri olid turvatöötajad küll uurinud, aga R koos kujuga siiski lennukile lasknud.
Vahepeal helistatakse Delfi toimetusest S varastatud maalide asjus -- nad on vahepeal ka politseiga suhelnud. Nagu aru saan, tehakse sellest uudis.
Lennujaamast lahkudes põrkan kokku VW ja tema naise ning pojaga.
Ootan tohutult kaua bussi ning avastan, et jälestan ühistransporti. Selle järel ootamine alandab elukvaliteeti väga märgatavalt ning igavusest vahin poolparmudest vanemat paari lennujaama bussipeatuses ja püüan mõistatada, kas tegu on kurikuulsa dissidendi ja tema naisega. Vist pole -- nad jagavad dzhinni ja naisel on käes Rimi kilekott. Vuntsidega mees meenutab küll Madissoni, jah, aga nad mõlemad peaksid vist õigupoolest kodutud Hispaanias olema... Äkki lendasid kodumaale tagasi ja on nüüd alustamas bomzhikarjääri siin?
Kesklinn tundub kummaline ja on täis kleebitud jaburaid plakateid: Jumal.ee Viru keskuse reklaam: "Tarbi mõistlikult!". Mille kuradi pärast peaks kaubanduskeskus kutsuma üles mõistlikult tarbima?!?!

Kommentaare ei ole: