kolmapäev, september 12, 2007

Nibud

Aurora

Autentsed m2rkmed j2tkuvad, kui pooleli j22vad seekord, siis k6igest seet6ttu, et ainus koht siin netti p22seda on kohalik raamatukogu, kus on piirang peal. Praegu on alles 27 minutit.
Hommikul vara oli kohalikus (Doss High School) loeeng. Pidi olemas kolm 45-minutilist. K6igepealt L ja mina, siis T NG-st ja siis C. Publik koosnes yhtses vormis , valges T-s2rgis ja khakiv2rvi pykstes noortes. Hiljem selgus, et see on gangierinevuste v2ljan2itamine v2ltimiseks. 8. klass, 16-aastased.
J6udsin n2idata Guestbiiki, kui Ninnie (kohalik kunstnik ja kooli6petaja) mul katkestada palus. J2taks nyyd pooleli, nad said ideest juba aru... Solvusin veidi, kas ta m6tleb, et mu video on liiga pikk?
Enne oli Ninnie r6hutanud, et no nudity (aga see polegi mu teeme, nii et ei tundnud end kuidagi puudutatuna) ja noori puudutada kah ei tohi, nad on probleemsed ja tundlikud. C tahtis kyll teha perfokat alasti L-ga oma loenguna, 6eldes, et neil pohhui. Viimasel hetkel otsustati see asendada L-ga, kellel on seljas rindu (ja nibusid ja nibur6ngast) paljastav kombinee.
Yor boob is showing, ytles Ninnie. You cannot show this in public school. Nudity , tuleb v2lja, algab siinmail nibudest.
Otsustasin j2tkata Kadalipuga. Euroopa Liidu rahadega n2itusel tehtud perfokas, mis suhestub n2ituse poliitilise korrektsusega. Vale valik. Nii kui j6udsin 6elda, et see n2itus on prostitutsioonist, sekkus Ninnie taas. Sa ei tohi seda s6na siin 6elda. Public school. Ja videot v6is veel n2idata t2pselt minuti. Minut saab t2is. Siis r22gin p6gusalt Kuumast Kunstiliinist ja pakun 6pilastele v6imaluse kysida minult midagi privaatselt kunsti kohta. Tahtsin kyll kabiini, aga see ei mahtunud autosse ja pean kasutama punast kangast, mida hoiavad inimesed. Tuleb kena tagasihoidlik tydruk ja kysib, kuidas ma sydamet2toveeringu peale tulin. Selgitused. Noogutused naeratused. Sii sekkub Ninnie taas ja ytleb, et et kooli direktor on k2skinud meil k6igil kohe kooli territooriumilt lahkuda. Teised loengud j22vad 2ra. Ninnie v6ib t66 kaotada. 50 000 taala aastas. Teised, kes edasi Miamisse s6idavad, pidid nende loengute eest saama bensiiniraha. Tunnen end kohutavalt. See varahommikune v2ljaviskamine paneb mind tundma end inimesena, kes alati k6ik persse keerab. Kuulan oma sydametunnistuse h22lt, mis k2seb anda kaasasolnud emergency-raha, 300 eurot, kompensatsiooniks. Taaskord iroonia, olin bussis6idul L-le seletanud, et ma ei osta endale kunagi, mitte kunagi, puhast sydametunnistust. J2rsku on see karmadeposiit?
Ei tea.
Kui lahkume, ytleb V Nagu Sex Pistols.
Ninnie tuleb lofti, kus elame (suur mahaj2etud hoone bad neighbourhoodis, osad korrused t2is asju ja riideid) ja ytleb, et tema ametiyhingujurist k2ia koolis, aga lahti teda ikkagi ei lasta. Jumal t2natud. Et inimesed on v2g aoppressed siin ja et kyllap vanemad hakkavad direktorile helistama.
6htul k2ivad purjus E ja K viinapoes ja kuulevad,et siinkandis tapetakse 10 dollari eest.

Kommentaare ei ole: