esmaspäev, oktoober 05, 2009

Nädalavahetus

Tuim kroonika. Laupäeval K-ga Balti jaama turul seoses tänase majaliste õhtusöögiga ning siis spontaanse road tripi algus koos I-ga. Enne seda tuleb orjakandidaat, kes põranda ära peseb ja ravime K külmetust pipraviinaga (töötab).Tartu (Zavod ja K juures ööd). Järgmisel päeval: Ida-Eesti. Piknik Peipsi ääres + Kuremäe klooster + VAlaste (pankrannik). Tagasi pühapäevakino ajaks, kus näitan lubatud Eurovisiooni filmi asemel (minu aastatetagune "filmikollektsioon", mis tähendas VHS-kassettidele telekast huvitavamate dokkide lindistamist), mida ei suutnudki leida, hoopis dokki zoofiilidest. Lahkub ainult üks inimene, hollandlasest muusikapromootor, keskealine mees, kes tuli spetsiaalselt väljakuulutatud filmi jaoks kohale. Ma ei ole kindel, kas see vana dokk suudab enamuses vaatajatest zoofiilide suhtes empaatiat tekitada, kuigi on korralikult tehtud ning filmi tegijate sümpaatia kaldub ilmselgelt nende poole. Äkki on asi selles, et zoofiilid on dokis koledad. Ise olen selle lõppedes igal juhul sügavalt veendunud, et selle teo eest vangipanemine on üsna keskaegne lähenemine. Ja veel : me elame ühiskonnas, kus seksuaalsus on pjedestaalile asetatud ning selle väljendamist soositakse ja õhutatakse. Eriti kuri nali, kui kellelegi on tänapäeval sattunud üks vähestest keelatud orientatsioonidest -- näiteks loomad. Ja nagu filmi zoofiilid rääkisid -- nii koer kui hobune saavad ennast kaitsta. OK, OK, ilmselgelt olen praegu mõjutatud eelmise nädalalõpu sookonverentsist ning vestlusest fetishihuvilise kirjandusuurijaga, aga praegu ei näe ma küll midagi VÄGA hirmsat selles, kui keegi tahab oma hobusega abielluda.

6 kommentaari:

Heli ütles ...

Kusagilt lugesin meessoost zoofiilist, kes suri täku poolt tekitatud kehavigastustesse. Puruksrebitud pärak jne. Kirglik suhe, mis muud. Lihtsalt... hobune ei pruugi arvestada anatoomiliste iseärasustega.

Aurora ütles ...

Homozoofiilidest seal juttu polnudki. Aga ma arvan, et sellised ohud end tugevalt vigastada või surma saada on seotud ka saja muu hobiga, näiteks mäesuusatamine, kaljuronimine või kasvõi ....

Heli ütles ...

Jah, keegi ei kipu nimetama oma hobide seas seksi. Veel. Ei märgita ju cv-sse hobide hulka lateks, kingad by Eric Kroll vms

Kuigi.. kõivõimalikele -fiilidele ja fetišikummardajatele on seks kahtlemata hobi. Kulukas ja kõiki meelihaarav.

Sol ütles ...

Meie kuuris elas üks kodutu noor mees. Ta seksis samas kuuris elava ketikoeraga. Koer suri ära. Mul on kahju, et õigel ajal loomakaitsesse ei helistanud.
Aga noh, võibolla on tänu sellele koerale mõni naine ellu jäänud : )

Aurora ütles ...

Naljakas. Selle poliitiliselt korrektse sookonverentsi + pühapäevaö ülenähtud zoofiilifilmi tagajärjel olen muutunud väga tolerantseks loomapilastamise suhtes.What`sm next? Lisan seega, et võibolla see ketikoer suri mõnel muul põhjusel.

kaaren ütles ...

Muidu tundub samasugune, noh, mitte-mingeid-tundeid esilekutsuv teema, nagu homosexualism - et inimeste oma eraelu, aga... Soli kirjeldatud juhtumil on kriminaalkuriteo tunnused: tegu abitus seisundis või õigusaktide aluseta võetud vabadusega isiku korduva vägistamisega temalt vabaduse võtnud isiku või isikute grupi poolt, tekitades eluohtlikke või surmavaid kehavigastusi, seega polnud tegu vastastikuse, võrdsete ning vabade isikute suhtega.
Ketikoerad on väga visa hingega, võivad tiksuda yle 10 aasta. Keskmise õuekoera suurus ning ilmselt ka suguelundite maht on võrreldav 5-7a lapse omadega. Pole imestada, kui väike loom inimese poolt surnux nussiti, mitte ei surnud nälga vm.