laupäev, oktoober 03, 2009

Happy end

Õnnelikult on läbi: 1. sooteemaline konverents 2. minu ettekanne* 3. akadeemilise joomingu järelnähud 4. Lucas Abela ja Grave Nigguzi kontserdid** 5. konverentsi aftekas Angelis***. Ainus pretensioon on, et Lucas Abela oleks võinud end ikka katki teha ka oma aknaklaasi-instrumendi. Oleks tahtnud ikka tahtmatuid sisselõikeid -- näiteks huultesse või, veel parem, keelde -- ja verd näha.

* Üldiselt läks vist hästi ja küsimusi esitavaid kuulajaid ning pärast ülevoolavalt kiitvaid välismaa sotsiolooge oli piisavalt. Ainus etetheide endale: peaks sellest alguse krambist (seekord tingitud teistlaadi, akadeemilisest publikust) lõplikult üle saama.
** Üle tüki aja sain muusikalise elamuse. Kontserdid olid mõlemal esinejal lühikesed ja teravad. Elamust lisas, et otsustasin siiski konverentsi aftekale minna ja lahkusin niisiis kohe pärast kontsertide lõppu. Jõudes enne muusikuid ülevoolavalt tänada. Siiralt kusjuures. Erinevalt tavasituatsioonist meie ürituste puhul ei jõudnud ma näha, kuidas laheda ürituse lahe aftekas muundub varastel hommikutundidel millekski mitte nii enam lahedaks ja lõpuks minupoolseks tõdemuseks, et ma ikka ei suuda neid paari järelejäänud joodikut välja visata.
*** Vestlus tüübiga, kes väidab, et on fetishiuurija ning kirjandusteadlane.

1 kommentaar:

Servataguse Muusika ütles ...

glad you liked the show. I continue to curate more shows of this ilk. Check out the facebook group of 'Servataguse Muusika' and also: www.myspace.com/servatagusemuusika

Dec 10 sees a show at Gen Klubi in Tartu with 4 performances and also Dec 11 at EAST Creative Space in Tallinn.
On these occasions we have performers from Estonia, Hungary, Finland and Australia.