laupäev, veebruar 04, 2012

Comedy Estonia. Võtted.

Teisipäev, 1. veebruar.
Kohalik mainstream stand up comedy õhtu. Koht: Drink bar. Kestvus: 2 tundi. Esinejaid: 6. Päritolumaad: Austraalia (korraldaja on sealt). USA. Holland (hindu). Eesti (venelane). Eesti (eestlane). UK. Hind: 5 eurot.
Kokkuvõte: austraallasest korraldaja oli kõige parem. Tema edgar-savisaar-murdis-jalaluu-tihaseid-toites-mart-laaril-pole-internetis-ruumi-naljad olid täitsa naljakad. Samuti olid head tema anglo-ameerika külalised. Ka nemad tegid nalju Savisaarest ja Laarist... Samuti noor venelane... Eesti tüdruk,pean tunnistama, oli kõige kehvem. Äkki polnud hea mõte, et kogu programm oli inglise keeles? 6 esinejast 5-l oli see emakeel, eestivenelasel mitte, eesti tüdrukul samuti mitte -- aga temani jõudes olid ausalt öeldes kõik naljad teemal "Savisaar murdis jala, pannes tihastele pekki. Mart Laaril pole internetis ruumi!!!" juba totaalselt kulunud. Miks kõik inglise keeles? Publik oli valdavalt eestikeelne -- seda sõna otseses mõttes puupüsti täis Drink baris. Välismaalastele pole see Savisaare tihaste toitmine ja Mart Laari otsalõppenud ruum Facebookis vast kuigi naljakad...
Korraks hakkas mul väga õudne -- briti koomik tegi nalja oma esimese tüübi insuliinsõltuva diabeedi üle (mul on hüpohondria ja haigused ühtaegu käidavad mind ning hirmutavad tohutult) -- aga muidu oli tore õhtu. Huvitav kohalikke olusid arvestav detail: kahetunnise ürituse jooksul ei müüdud baarist tilkagi alkoholi, öeldes, et see segaks esinejaid. Sellest hoolimata segasid osad purjus noored vahele. Aga selline keeld tundus mulle ekstreemne -- nad astusid rahva ette ikkagi baaris...

2. veebruar, kolmapäev.
Hommikul Pärnusse oma saate võtetele. Pärnu Kunstnike Maja. AJ. JB. P. Intervjuud ateljeedes. B-d, kes käis saates eelmised kevadel, üritan pigem "hoida" põnevamate teemade jaoks, mitte "raisata" kui ühte Pärnu kunstnikku. MB-d intervjueerisin juba varem tema näitusel Tallinnas.
Z jääb välja, kuna sellest hoolimata, et operaator ning kaamera pidid mu käes olema sel päeval kl 9-22, saab operaator kõne, et teda vajatakse Tallinnas juba pool seitse. Pärnus on -24. Ühtlasi tuleb välja ,et operaator ning autojuht on ühtlasi ühe väga haruldase ameti pidaja, millest võib perfokate juures palju abi olla.

3. veebruar, neljapäev.
Hommikul olen helistuudios, lugemas sisse hääli E animatsiooniprojekti jaoks. Eestindatud õppefilm intellektuaalse omandi ning autoriõiguste teemadel. Kuna mulle tundub, et ma siiski ei suuda kahte häält erineva intonatsiooniga sisse lugeda, olles iseendaga justkui dialoogis, kutsun ka J.
Edasi: teen endale grimmi ning kiirustan siis Sh ja ta naise stuudiosse Viru tänaval. Pean kaamera ees arutama SF magistritööd ning tulevast näitust. Olen SF juhendaja. Viru ärikate teema. Sh ja tema naine teevad SF-st dokkfilmi.
Edasi: Tallinna TV. Edasi: MK näitusele. Intervjueerin teda oma Pärnu kunstnike teemalise saate jaoks ning ühtlasi saan ülesandeks teha näituse avamisest uudise .Elus esimeset korda telereporteri rollis. Tagasi Tallinna TV-sse ning uudis valmis, lähen J juurde. Idee oli arutada ühist stand up`i Tartus 7. märtsi Globalil, paraku tundub, et J ei ole selleks ajaks veel oma töölt KK filmi võtetel Inglismaalt tagasi jõudnud. Kuna on jätkuvalt haruldaselt külm ilm, ei õnnestu taksot saada enne poolt kahte öösel.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ecommerce Blogging dish out several functions care informing the consumers roughly assorted products
and to induce trusted that Hallie had fun doing this.
intimately, I talked to him latterly and it's

Also visit my web site - click here