pühapäev, aprill 06, 2008

Rock `n`Roll Suicide

1. Vilniuse graafikatriennaal. Märksõnad : kui peakorraldajalt lõpuks kohale jõudes küsida, mis on hosteli aadress, vastab ta : "See on võimatu, et ma seda ei saatnud! Võimatu!". Järgneb rõve sõim leedu keeles ja telefoni väljalülitamine.
Avamisel on glämm-alanäitusel (kujundlik näide: Arvidas Sabonise särk, punane vaip, kohalik Kroonika, tüübi aluspüksid, kes olevat leedu neli biitlit ühes isikus ja Leedu vabariigi kõigi aegade kõrgeim koht Eurovisioonil (10.? 8.? äkki isegi 4.?)) ca 400 inimese kohta nii 30 klaasi odavat veini ja kilo Maximast ostetud toodet, mida vähemalt Eestis ei lubata juustu nime all müüa. Peakorraldaja auto maksab Mi hinnangul ca 300 000 -500 000 krooni.
Graafikatriennaal ise on on nii kunstilise taseme kui kujunduse poolest üllatavalt efektne ja hea.
Kohaliku kaasaegse kunsti keskuse valvuritädid topivad idioodi järjekindlusega mu röstergraafika saiu jubedatesse punutud korvidesse ning peidavad saiapätse laua alla. Olen sunnitud korvid konfiskeerima. Tädide kommentaar: "Süüa võib ainult heade inimeste portreedega saiu. Näiteks Jeesust..." Che Guevara jääb puutumatuks.
2. 2, 5 liitrit Starkat päevas. Ei, see pole mina, kelle päevaratsioon see on. Ausalt, kui ma seda ise ei näeks, ei usuks.
3. Rock`n`Roll Suicide.
4. Homne deadline.
5. Pinginaaber Pariisis on jõudnud Luc Bessoni casting directoriks ning teeb homme Armanile meiki ja soenguid. Ja tegi eesti sisekujundusajakirja tellimisel lugusid Pariisi luksuskorteritest, muu hulgas Jennifer Anistoni kaasomanduses jahist ning kirikusse ehitatud korterist. Ta on super organiseerija, väga ilus ja karismaatiline, lisaks väga laia tutvusringkonnaga ning on oma tellimustöösse kaasanud kohalikud tippfotograafid. Viimaste normaalne päevapalk on 1600 eurot päevas, aga nad on erandkorras nõus siinse tariifiga. Eesti ajakiri lükkab lood ning pildid tagasi -- need korterid pole ikka suuremad asjad ning ka fotod andvat soovida...
6. Noorima põlvkonna kunstnikud ON düsgraafikud. Kujundlik näide ingliskeelsest CV-st: 2008 (Vabaduseväljak)Eesti Kuntstnike liidu aastanäitus, Estonian Art Hall Autori kirjaviis muutmata. Kui ma poleks ise suurel osal samadest üritustest osa võtnud, ma TÕEPOOLEST ei saaks mitte kui midagi aru...
7. Next destination : London. Aga enne peab Mustamäe tagaosas asuvast laost läbi minema, kust ma pean ostma kaks paari kingakontsi, supinaatoreid ja mingit erilist kummilinti Londonis elavale tuttavale kingadisainerile, kelle juures peatun.
8. Hea tuttava elukaaslase, noorepoolse operaatori ning rezhissööri surm, kes oli ühtlasi teise tuttava eks-elukaaslane ja väga hea sõber lõpuni ning sõbranna ja rühmitusekaaslase hea tuttav või isegi sõber. Karm.
9. Mu isa onutütre surm.

9 kommentaari:

rinuljok ütles ...

kontsi on ikkagi ainult üks paar, e 2tk kokku, supinaatoreid kaks paari ja kumm ei ole mitte lint, vaid suur ´leht´, palun mitte segi ajada!;)
Kas läpaka said kätte?

Anonüümne ütles ...

See röster on sul geniaalne leiutis. Pea meeles. Soovitangi rohkem sellele ja sarnastele asjadele rõhuda.

Anonüümne ütles ...

http://www.kirkhoff.dk/art/artists/kristoffer_akselbo/NULL/657/

Anonüümne ütles ...

http://blog.makezine.com/archive/2008/03/toast_art.html?CMP=OTC-0D6B48984890

http://www.mauricebennett.co.nz/tart.htm

http://www.toast2art.co.uk/

Aurora ütles ...

on suur leht. läpaka asjus pole keegi ühendust võtnud.

Aurora ütles ...

ma ei arva muuseas kuigi hästi sellest, kui inimesed tulevad mulle ütlema, et see töö on mu parim idee, geniaalne leiutis vms. ma ei teadnud, et rösterpilte nii palju tehakse, enne kui enda oma valmis tegin. aga ausalt öeldes see ei üllata mind. mõned asjad lihtsalt tulevad inimestele pähe.
see on lihtsalt üks idee, mis toimib hästi konservatiivses graafikaürituse õhkkonnas. selle pärast seda igale poole graafikatriennaalidele tahetaksegi. ja mis võiks mul selle vastu olla.

Anonüümne ütles ...

kas saaks su Pariisis resideeruva pinksi kontakte? Olen samuti sisustusajakirja toimetaja ja mina tema lugusid küll tagasi ei lükkaks.
kirjuta: buenavista@hot.ee

Aurora ütles ...

ene.jakobi@laposte.net

Anonüümne ütles ...

Hello! I've been following your website for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Atascocita Texas! Just wanted to mention keep up the fantastic work!

My web blog; iphone repair jb