pühapäev, november 23, 2008

Siin ja praegu

Puutun kokku uute väljakutsetega uutes valdkondades. Mulle tehakse ettepanek design manager`iks hakata ühe projekti juures-- ja ma tunnen, kuidas selle peale mõtted jooksma hakkavad.
Lisaks olen kohalike venelaste kahtlase Venemaa turule suunatud plaadi fotosessiooni juures meikija. Laupäeval vist, peale presentatsiooni, kui tegelikult peaksin Tartus õpetajakoolituse loengus olema. Sellega seoses -- saatsin just essee ära sinna, teemal "Minu põhimõtted õpetajana" -- ja iga minu sõna võidakse kasutada minu vastu... Kujutan ette, et eelkõige võidakse mind süüdistada silmakirjalikkuses.
Presentatsiooni ja näitusega on veel tohutult tegemist. Muuhulgas saan ettekujutuse, kui tüütu võib olla "päris" muusikapromootori amet -- sa pead vastutama tohutu hulga erakordselt kalli tehnika eest, selle (tasuta küll, antud juhul) kohale sebima, vaatama, et keegi bassivõimu tööstusvooluga ei ühendaks (nagu kevadel juhtus) ega trummi nahka rebestaks (nagu juhtus paar nädalat tagasi) ja mis kõik veel. Kui L stuudio ei oleks samas majas, oleks see vist võimatu. Lisaks õppima kasutama õigesti termineid nagu "soolotrumm", "elektritrummid", "kitarrivõim", "taldrikud" ja "helimees". Ja mitte liiga palju oma arvamust avaldama.

Soundtrack: "Ego", Charles Manson. Tõe huvides pean mainima, et R oli see, kes tegi ettepaneku antud autori muusika Youtube`ist üles otsida. Aga see on lahe laul. Iga sõna on tõsi.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Audiomaailm on jah peaaegu sama keeruline kui visuaalne sektor. Mulle tundub, et sa pole sellele piisavalt tähelepanu pööranud. Sinu teadvuses on bänd nagu visuaalne efekt ja kama mis heli sealt välja tuleb. Aga kas sulle tunduks hea plaan kui sind kutsutakse osalema kontserdil mingi installatsiooniga, aga sulle antud ruumis on hämar ja pintslid ära trööbatud ning sulle öeldakse, et pohhui, sa pöörad visuaalsele asjale liiga palju tähelepanu.
Vano, sinu truu austaja

Aurora ütles ...

Jah, sorry. Tehnika on olemas, soolotrummi asja uurin veel.

Aurora ütles ...

Tehnika ominik helistas -- soolotrumm on komplektis olemas!