neljapäev, aprill 10, 2008

Dominant

Meesorjatar tuli eile koristama. Samal ajal kirjutasin kultuurilehte artiklit. Helistas sõbranna, Amsterdamis elav animategija, kes oli just lõpetan suurema projekti ja tahtis seltskonda. Tuli taksoga kohale, ei teinud kraamivast lateksminis, sukkades, parukas ja kõrgetel kontsadel järjest paremat kordinatsiooni omandavast isikust algul väljagi, aga küsis siis: "Kuule, kas see on ikka legaalne?" Seletasin, et kuna raha mängus pole, tema teeb seda, mis käsin rõõmuga ning mina vihkan koristamist, peaks kõik korras olema. "See inimõigustega vastuollu ei lähe? Nagu orjapidamine või nii?" Olin maininud, et orjale ei tule tähelepanu pöörata, teda ei pea inimesena võtma. Ja kui sõbrannal midagi vaja on, mainigu ainult. Ori otsis meloni jaoks noa,kohvitassid ning sai möödaminnes paar piitsahoopi, kuna ei leidnudki oma eelkäija poolt kuhugi väga hästi ära pandud meditsiiniasju üles. S-ga koos tehtud perfokat see juba vägagi ohustas hiljuti. Mul pole õrna aimugi, kus on kaks zhgutti ja kümmekond kanüüli.
See-eest tuli palju muud kadunut välja. Lisaks tundis tehnikapoes töötav ori huvi, kas mul on midagi muud vaja, mida ta võib järgmine kord kaasa tuua. On küll: relaka kaitse ja respiraatori filtrid (viskasin need kogemata ära pärast näitust), kuldne küünelakk ja laia pitsilise kummiga sukki.
Ta oli just ostnud endale uue korseti, ta stilistika oli tunduvalt paranenud viimasest korrast saadik ning ta oli pornopoes valinud lateksbodi, mis oli talle väike. Sain selle endale ning kavatsen viimast kombineerida ülikonservatiivsete riideesemetega.
Täna hommikul sain sõnumi R-lt (palgatud tööjõud, noor maalikunstnik, disainer ja programmeerija), et ta ikka ei jõua midagi, mida vajan, trükiks ette valmistada. Pidin panema mängu kogu oma veenmis-ja domineerimisoskuse, et ta istuks mu tellitud taksosse ning sõidaks EKAsse asja ikkagi tegema. Ta oli lubanud, saab selle eest raha ning mina ilma hakkama ei saa. Kohtuma poole tunni pärast JaJaa keskuses. Viimane spurt oli talle selgeks tegemine, et ei ole võimalik mitte minna juba ootavasse taksosse, sest buss just tuleb. Jah, selle eest tuleb maksta, isegi kui bussiga lähed.
Inimesed on imelikud.

1 kommentaar:

Heli ütles ...

Hmm, kas orjataril on veel vabu hetki? Kas ta liugleks ja toimetaks ka värskes õhus? Tallis, näiteks...siis, kui ilmad soojemad. Ümbrus pole vast dekadentlik, see-eest jagub kõikvõimalikkus atribuutikat stekkide, valjaste ja miks mitte ka sadula näol?