pühapäev, veebruar 15, 2009

Epp Maria

Reedel: workshop firmas PWC. See on I, M mehe kaudu, kes seal nüüd töötab. Firma töötaja Tiit on seal 15 aastat töötanud ja nad tahavad, et Tiidu kolleegid talle koos pildi maaliksid. I soovitas. Mind, see tähendab. Tiidu tööalane juubel on vist tüüpiline kontoripidu. Minu poolt on juhendamine, materjalide ostmine workshopi eelarvest ja peaaegu-aktimodell K, 18 ja ilus ja võtab ka seda asja hingega. K-l on batistist niudevöö ja roosadest nelkidest pärg.

Laupäeval: A sünnipäev tema vanematega. A uues üürikorteris majas linna servas, kus on on parajasti kliendipäev -- idee selles, et äkki keegi ikka ostab mõne korteri seal majas. Käin veiniklaas mööda lahtiste ustega tühju kortereid ja jään selle juurde, et kõige kõrgemal asuv kahekordne katuseterrassiga luksuskorter on parim.
Pärast: filmiõhtu Kesk-Eesti mõisas, mida korraldab mu kunagine kirjanduslik iidol. Kuu aega tagasi sain seal tõelise elamuse, kui nägin, kui pessimistlikult meelestatud olid mõned sinna kohale tulnud suurärimehed. Omamoodi ilmutuslik hetk: võibolla tasub tõesti investeerida sellesse varasse, mida rooste ei söö ja koi ei puutu.

Ja täna: A sünnipäev tema sõpradega. Ma teen cateringi. Nagu ka eile. Kookonelustiil ja loovuskoolitus ja filmiõhtu mõisas -- tunnen end Epp Maria Kokamäe uuema mudelina.

Kommentaare ei ole: