teisipäev, august 15, 2006

Aurora

NEVSKI PROSPEKTI LEGENDID I

1.Vaatasin Eesti ekspositsiooni varske pilguga yle. Ja avastasin, et sellel vist puudub selline tore asi nagu kujundus. Ehk siis -- on pohiliselt hallid, linase riidega yle loodud seinad ja boksid.Tyhjus. Palju tyhjust. Ning trepist yles astudes on esimene liigendsein lihtsalt niisama. Sal pole mitte midagi.Yldmuljet parandab tunduvalt Viikingi installatsioon, paraku on ruumi tohutult ning ka see ei moju nii suurelt kui voiks. Nojah.
Lisaks toin ara veel Maneezhi jaanud viimased asjad. Elektripliidi ja panni. Ja rohkem sinna vist oma jalga ei tosta. Seekord.
2. Koos Teadlase ja Lapi Noiaga tuli Vaga Hea Idee.
3. Ostsin kingad. Lisaks siit juba murtesetud saabastele ja seelikule. Koik ilusad. Raha varsti otsas.
4. Eile oosel avastasin, et Neiu Eva on purjus peaga umbes selline nagu mina tavaseisundis. Viimasel ajal tavaseisundis, st ysna vihane. Aga oigustatult. Nagu minagi. Pidin takistama tal minemast tema voodi hoivanud Saksa Paarikest alias Euroopa Kontsa ollepudeliga maha looma. Mida mina ei teeks . Vahemalt kaine peaga. Teadlane kinnitab vaatlustulemuste korrektsust. Pidi toesti mind meenutama.
5. Tutvusime koos Neiu Evaga Ylikoolilinna Elektronmuusiku, Meediamanipulaatori ja Filosoofiatudengiga. Koik yhes isikus. Lisaks tutvusime nimetatud isiku vaimse tervise probleemidega. Millest tuleneb kysimus, kas ta ikka on yhes isikus?
Koik see juhtus eile oosel,oigemini varahommikul.
6. Ylejaanud rahvuskaaslased lahkusid kodumaa poole. On jaanud peale minu. Teadlane. Meediamanipulaator & Co. Ja Euroopa Konts -Paarike. Kes meiega ei suhtle. Jumal tanatud. Meil on meie Peatanava Korter.
7.Mul algab puhkus. Exile on the Main Street.

Kommentaare ei ole: