neljapäev, september 06, 2007

So far, so bad (autentsed m2rkmed)

Aurora

3.sept

On olemas praeguseks
1. Galeristi poolik lubadus, et kui ta oma maamajja puhkama on l2inud (vaene vaevatud tema!), siis v6ibolla, saame me teha n2ituse tema galeriis. See on siis temaga joomise tulemus. Ja meilivahetuse. Psychotic bitch.
Sest need residentuuris olevad kunstnikud on ikka nii tyytud, eriti need Dominikaani vabariigist, kes saadavad talle oma narkodiilereid kaela ja kukuvad purjus peaga trepist alla ja siis ta peab 900 dollarit haiglaarvet maksma. Ja indiaanlanna, see ei taha teisi inimesi n2ha. Tema vastutustundlik ja hooliv partner M ei taha galeriid kinni panna. Kuigi v2idab, et tema tegi tegelikult 2ra kogu t66 , samal ajal kui J (bitch) oli 2ra Bermudal, k2is oma peikal Itaalias kylas, viibis Indoneesias ja ei pidavat enamustest oma lubadustest ja kokkulepetest kinni. Mida ma usun.
2. Oleme j6udnud Lga Kentucky pealinna Louisville i (18 tundi bussis6itu, 3 ymberistumist, route New York Pittsburgh Columbus Cincinnati Louisville. Oleme Ameerika ateroskleroosses ja rasvunud sydames, konservatiivses, usklikus ja l6unaosariikide piiril.
Kaduma on l2inud V, R, K ja e, keda ei lastud New Yorgis bussile, kuna nende pagas ei mahtunud peale, koos ostetud piletitest hoolimata. J6udsin viimasel hetkel bussist v2lja tormata ja anda nende k2tte galeristi korteri v6tmed, enne kui meie Lga asusime pikale teekonnale. Tundmatusse.
Kadunud on ka L kohver, mis ei j6udnud NYCist kaugemale. Nagu ka tema tervis, mis on asendunud mingisuguse piinava viirusega.
Helistada ei saa, meili ei ole ja mina igatsen taga NYCi j22nud asju, nagu fotod ja viisa. Ma ei usalda galeristi eriti.
Aga Kentucky mulle meeldib. Soe. Eksootiline. Midagi teistsugust. V2iksed majad.

Kommentaare ei ole: