neljapäev, september 20, 2007

Chelsea hotell (promo)

Aurora

Eile k2isime L-ga postereid kleepimas ja flaiereid jagamas. Chinatown, Little Italy (seal ei jaganud kyll yhtegi, ekslesime lihtsalt enne gallery districkti), East Village, Soho, Chelsea. Lahedad poed, postid, inimesed, kes "6iged v2lja n2gid", baar, mis n2gi v2lja nagu kohalik Levikas. Kus tutvusin endise demineerijaga (yks k2si).
L tahtis tingimata Chelsea hotelli ees (kus on surnud ta iidol Nancy Spungen) ees pilti teha ja juua yhe dringi selle hotelli baaris. Kuna viimane oli hetkel suletud, leppisime j2rgmisega, mis oli k6rvalasuv mehhiko restoran, selline kolmekymnendate lokaali stiilis. L on muuseas siin Brooklynis soetanud endale loetud dollarite eest uue garderoobi, k6ik punane, valge ja must, t2piline v6i kitshmustriga, nagu Lolita kooli6de. Vapustavad p2ikseprillid Kentuckyst (vintage), ehted ja kingad, 1-5 dollarit igayks. Brooklyn on shoppamiseks parim koht maailmas. Siit saab paari taala eest inimjuustest tehtud kunstripsmeid.
&htul k2isin galeristi ja nigeeria skulptoriga suurep2rases Brooklyni baaris siinsamas l2hedal. Taas promo. Nigeerlane esindas Aafrika p2ikselist rahu, oli olnud kohaliku kunstiakadeemia 6ppej6ud kohalik kuulsus ja just kolinud NYCi. "When the force comes, you move. When your mission is acccomplished in one place, you move."
Siis r22kisin pikalt kohaliku kunstniku, entusiastliku gay-poisiga, kes plaksutas aegajalt vaimustusest k2si.
T2na l2hen RoseLee Goldbergi raamatu esitlusele. Koos K-ga, siia abiellunud eesti kunstiteadlasega.
Ja pool-party, see oli igav ja korralik.

Kommentaare ei ole: