kolmapäev, juuli 28, 2010

Update

Niisiis, eilne päev. Peale artiklit. Koos T-ga inglise kuraatori, kes siia augustis näitust tegema tuleb meilidele vastamine -- vajamineva tehnika nimekiri jne. Arutame Globali asja T ja E, pärast J-ga ja siis veel E-ga. Vahetan M-ga meile Põltsamaa näituse kohta. Loen Facebookist noorema põlvkonna kunstiteadlase Veneetsia biennaali artikli ümber tekkinud diskussiooni. Käin Telliskivi tänava poes vaatamas õhtukleiti, mis mind kummitama jäi -- see on üsna efektne ja ilus, aga maksab 400 krooni. Müüja on vana kooli kaubandustöötaja, kes mu peale eelmisel nädalal väga pahaseks sai, kui ütlesin, et kleit on kallis. ("Vaadake, mis hinnad Kaubamajas on!" -- "Kaubamajas on praegu suur allahindlus...") Nüüd ei ütle ta mulle demonstratiivselt tere. Kleiti ei osta, sest selle valgele atlassosale on vahepeal pealegi tekkinud poripritsmed. Ostan Uuskasutuskeskusest nahkjaki (140.-).
Teen plastikut.
Päeva teema on BREM -- Eesti Energia on saatnud meediasse teate, et hakkab BREMi klientidel elektrit välja lülitama, sest see ettevõte pole neile võlga ära maksnud. Erinevatel inimestel on juhtunu ning lähema ja kaugema tuleviku kohta erinevad teooriad.
Austraaliast pole nüüd mitu päeva eriti midagi kuulnud, aga kell pool üks koju jõudes leian postkastist Brisbane`i festivali kava, kus The Bathersist on üsna suur foto sees.

P.S. Lisaks üsna jabur ettepanek manageriks hakata. Kordades hullem, aga mitte heas mõttes, kui kunagine Cnopti pakkumine. Ei!

Kommentaare ei ole: