esmaspäev, juuni 19, 2006

Aurora:
Sain J.K.-lt fotosid viimase aja üritustest, kus olen osalenud. Elavatest skulptuuridest alates. J.K.-l on maine, et ta dokumenteerib tohutult, viimased 40 aastat, aga vanast ajast on tal hunnikute viisi ilmutamata filme ja ka tänapäeval ta tegelikult oma materjale laiali ei jaga. Nagu nüüd kuulsin, ei oska inimesed neid fotosid õigesti küsida. Mina käisin neil CD-del tema ateljees Õismäel järel. J.K. on hästi intensiivne, aga positiivne. Rääkis, et tunneb praegu, siin, õhus samasugust energiat nagu 60ndatel. Ja et ei ole maneristlik aeg, vaid see periood, kus tehakse uusi asju ja tõsiselt. Õige ju. Lisaks jagasime enamikku sümpaatiatest.
Fotod olid korralikud ja neid oli palju.

2 kommentaari:

Y galerii ütles ...

Kujutan, ette et mõnekümne aasta pärast olen ka nagu Jaan Klõsheiko, kapid märgistamata videokassette täis, ise ammu ei mäleta, mis kõik seal peal võib olla.

Aurora ütles ...

Aga Jumala eest -- märgista siis oma videokassetid ära!!! See võtab minuti ju. Ise kirjutan küll negatiividele, CD-dele ja isegi valmis fotodele taha. Eraldi. Eriti, kui neid kellelegi annan. Autor. Töö nimi. Koht. Aeg. Fotograafi nimi. TASUB ÄRA.