esmaspäev, märts 27, 2006

Aurora:
Näituse eelviimase foto pildistamine Sulevi ja Karli korteri dushiruumis.


Niina:
See ei ole päris esimene kord, kui meist kellelgi tuleb vereloigus lamada. Seekordne põhjalik ja kleepuv kogemus oli tulevase näituse nimel, teemaks, nagu juuresolevalt dokumentatsioonilt näha, surm. Kunstnik, rokkstaar, näitleja - need privilegeeritud, kes elavad paljude inimeste unistusi. Õigel ajal areenilt lahkumine on oskus, mida paljud artistid ei valda. Võimalus jääda nooreks, säravaks ja löövaks, ilma mandumise ja ideedepuuduseta, tüsenemise ja kortsudeta. Võimalus säilitada austust hoidev salapära ilma reality-show saatejuhiks langemata. Võimalus teha oma viimane teos endast, päriselt, igavene.

Aurora:
Et siis noorelt ja ilusalt suremise virtuaalne kogemus. Kui midagi tõsiselt läbi mängida, siis oleks elamus justkui olemas, ilma et päris elus oleks vaja järgi proovida. Antud juhul tähendab see siis oma otsa leidmist mitmel erineval efektsel ja popstaarilikul viisil. Kui oled ise oma huku lavastanud ja üles pildistanud, ei ole vaja seda loodetavasti enam Politsekroonika jaoks teha...
Igal juhul on meil nüüd olemas kunstvere retsept: väga lihtsatest, igast kaubanduskeskusest kättesaadavatest koostisosadest. Mis iroonilisel kombel jääb nii fotol kui palja silmaga vaadates palju ehtsam kui grimmikunstnike "ametlik" ja väga kallis kunstveri. Retsept jäägu siiski meie firmasaladuseks.

Kommentaare ei ole: