esmaspäev, aprill 29, 2013

Avalikud märkmed II

Kevadpuhastus: E tehtava remondi/sisekujunduse käigus on sisemised kihid saanud välimisteks ja vastupidi. Välja on tulnud asju, mida pidasin ammu kadunuks. Või mille olemasolu olin juba unustanud. Tanja Muravskaja kirjutatud raamat Beatrice`ist, pühendusega mulle, näiteks. Novgorodi kalliskivipoemüüja sõnul kähedat häält raviva töötlemata merevaigust kaelakee. Foto perfokast, kus võtan T-lt verd. Aeg-Ruum-Liikumise kataloog. Playboy Eesti number, mis avaldas mu novelli aastal 2008 (ega maksnud selle eest honorari). Vihmavari, mille M mulle Peterburis ostis. 2005. Vastavalt on ära kadunud enne esiplaanil olnud raamatukogule kuuluvad raamatud ja teine telefon. Näiteks.

Otsustan praegu sisekujundaja rollis oleva E nõuandeid kuulata ("Sul oleks vaja saada lahti kastitäiest raamatutest ja kotitäiest riietest.") ja otsustan eelkõige loobuda kõigist riietest, mis kuidagi meenutavad Tallinna TV-d. See mälu liik, mis mul on kõige paremini arenenud, on kahtlemata situatsioonimälu. Seega üle tee Humana kasti lähevad:

---kleit, mille ostsin Tallinna TV avapeoks (ei, mul kahjuks ei õnnestunud seal Savisaarega juua.. samuti hoidsin end tagasi postitamast järgmisel hommikul Facebooki järgmist küsimust:"Kuidas siit Hundisilmalt Tallinna saada?". Mäletan, et see tundus sel hetkel lausa tohutult hea idee... (jaanuar 2011)

---kleit, mida kandsin võttel Pärnu Kunstnike Majas (veebruar 2012)

---mida kandsin võttel Moostes (oktoober 2011)

---võttel Luunja kultuurimajas (oktoober 2011)

--- jakk ja tuunika, mis olid seljas Riias Globalil, millest tuli ka saade (juuni 2012)

__ seelik, mida kandsin jõulusaate tegemisel Globalil Polymeris (detsember 2011)

Otsustasin loobuda ka vaid korra seljas olnud pidulikust vintage-kleidist, mille ostsin vahetult enne kolleegi sünnipäeva (september 2012).

Mida kandsin seljas uue kurikuulsa direktoriga kohtuma minnes -- kahjuks või õnneks ei mäleta. Käekotti küll, aga sellest on kahju. Samuti Ivo Nikkolo kleidist, mida kandsin E kateedrist vestlusringi juhtides (aprill 2012). E omakorda võitis täna tantsuauhinna.

Ühtlasi õnnestus täna osta 20 euro eest vana vene ratas (firma: Cnopt).

Uus algus, uued asjad.



Kommentaare ei ole: