pühapäev, detsember 07, 2008

Trans-Eesti

Eile tulin tagasi Pärnust, kuhu J oma kureeritud näituse avamisele kutsus. Ma peaksin sellest vist kirjutama. Näitus osutus new age-kogupauguks. Kui, siis just sellest peaksin ma kirjutama.
Ma lubasin sinna veel kolmapäeval tagasi minna, aga vahele tuli rahateenimisots. Ja neljapäeval või reedel peaksin minema Tartusse, kus on 12.-l mu sealne presentatsioon; tegelikult oleks hea seal korra varem ruume vaatamas käia. Homme. Või ülehomme. Ja veel midagi välja mõtlema selle esitluse jaoks.
Sissevaade new age mõttemaailma: reisimine väsitavat, kuna inimene ületab maakera jõujooni (?). Veel: hing võib lennukist maha jääda. Ta tuleb vist järgmise lennuga järele nagu mahajäänud pagas tavaliselt. Ma loen parajasti new age -leksikoni, mille vahetasin laste kunstistuudiost artist talk`i eest saadud kinkekaardi vastu. Selle ja Mari Saadi uue romaani. Lugemissoovitused.

2 kommentaari:

Sol ütles ...

Ma VÄGA loodan, et saan Su raamatu presentatsioonile tulla. Aga äkki Sa paneksid ka oma blogisse kirja, kus ja mis kell see 12-ndal on?

Aurora ütles ...

12. 12 2008 Tartus, Ferrodrumis Pärmivabrikus. Kl 19. Lisaks live performance`id Sean Smithilt (USA), Christiane Floresilt (USA/Puerto Rico) ja Ernest Truelylt (USA/Eesti). Ja Tartu Sensatsiooniline Kevadbänd unplugged.