kolmapäev, november 05, 2008

Viva Obama

Ameerika võitis esimese mustanahalise presidendi (ja ma ostsin just eile Lauri Pilteri "Loheja pilve", mida tahtsin juba kolm aastat tagasi oma isale jõuludeks kinkida ja seal ütles üks feministist tegelane peategelasele, et enne saab USA mustanahalise presidendi kui vastava naise -- tegevus toimub aastal 1990).
Ja väidetavalt sõja lähitulevikus Pakistaniga. Miinus sõja Iraagis. Aga maailma ainus supervõim peabki aegaajalt selliseid asju tegema.
Obama võitis -- loomulikult -- everlasting glory.
Ja mina võitsin kihlvedudega Obama peale kaks suurt pudelit rummi ning ühe valge veini. Ja tunde, et mu välispoliitiline intuitsioon aegajalt töötab.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei tule mingit sõda Pakiga ja Iraagiga jätkub probleeme tõenäoliselt kauemaks, Aga Obama võimuaega ootan huviga, sest seni on ta endast isepäise ja suht salakavala mulje jätnud. Tema kamp -- iirlane Biden ja seltskond juute -- on samuti tuntud kui mitte just kõige leebemad inimesed.

Anonüümne ütles ...

Sorry, et ei ole veel veini ära toonud, aga ma eelistaks siiski punast. Ja Hillary sai ka jala ukse vahele.

Bukowska

Anonüümne ütles ...

I’m will no longer confident in which you’re helping your data.

.. I must spend time finding out extra and also identifying far more.
Feel free to visit my page Treatment For Genital Warts

Anonüümne ütles ...

Hey! I'm sure that is fairly off-topic on the other hand were required to question. Really does managing a well-established blog for instance yours have a massive amount of function? I am fresh to be able to running a blog nonetheless carry out compose during my journal each day. I’d want to start a blog site so i could share my very own expertise plus sights on the net. You should inform me when you've got any kind
of guidelines or perhaps tricks for brand new future web site owners.
Be thankful!
Feel free to surf my page Background Check